Iancu Sterp, mesaj pentru fratele său, Culiță, după ce a fost arestat de poliție: „Campionii nu mor niciodată”

Iancu Sterp a avut o primă reacție după ce fratele său a provocat un accident în Cluj-Napoca, în toiul nopții.

Culiță Sterp a ajuns din nou în atenția fanilor săi după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca miercuri spre joi noapte, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, după ce a condus neregulamentar, traversând pe roșu.

Artistul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru multiplele infracțiuni pe care le-a săvârșit, vătămare corporală din culpă, condus sub influența băuturilor alcoolice și
părăsirea locului accidentului fără acordul oamenilor legii.

În accident a mai fost implicat un bărbat în vârsta de 32 de ani, care circula regulamentar cu o mașină marcă Dacia Logan, acesta ajungând la spital pentru îngrijiri de specialitate în stare conștientă, cu răni ușoare.

Până în acest moment, frații săi nu au oferit declarații despre situația în care se află Culiță, însă Iancu Sterp a avut o primă reacția despre situația fratelui său.

Cu numai câteva ore în urmă a postat în mediul online un scurt filmuleț cu fratele său în care interpreta o melodie din ale căror versuri lăsa să se înțeleagă că nicio încercare a vieții nu îl poate doborî și nici măcar gurile rele.

Iancu Sterp, reacție după accidentul comis de fratele său

În aceste momente, familia Sterp trece printr-o grea încercare, după ce Culiță Sterp a provocat un grav accident în Cluj-Napoca, în timp ce se întorcea de la filmările clipului său. Toți cei care îl iubesc îi sunt aproape în acest momente dificile, fiind ferm convinși că această perioadă se va termina cât de curând, iar artistul va ajunge acasă. Iancu Sterp își susține fratele și în mediul online, motiv pentru care a postat la InstaStory un scurt filmuleț cu artistul în care cântă o piesă destul de sugestivă în contextul actual, pentru a le confirma că fratele lor va cădea întotdeauna în picioare, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină.

„Stați cuminți că încă nu m-am dus/Am fost sus și voi rămâne sus/V-am mai spus și vă mai spun o dată/Campionii nu mor niciodată”, sunt versurile pe care Culiță Sterp le fredonează în scurtul filmuleț pe care Iancu Sterp l-a postat în mediul online cu câteva pre în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *