Motivul pentru care Mirela Oprișor s-a despărțit de soțul ei timp de opt ani. Ce a salvat relația lor

Au o căsnicie de 18 ani, însă puțină lume știe că Mirela Oprișor, adică Aspirina din Las Fierbinți, s-a despărțit pentru 8 ani de cel care ulterior i-a devenit soț, Mimi Brănescu. În prezent, ei formează o familie foarte frumoasă și au o fiică împreună, Ana, în vârstă de 14 ani. În plus, Mirela Oprișor și Mimi Brănescu formează o echipă redutabilă și din punct de vedere profesional.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu sunt doi actori de succes care formează un cuplu superb atât în viața personală, cât și pe scenă. Relația dintre ei și chimia este atât de bună încât Mirela și soțul ei sunt de nedespărțit. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 14 ani și recunosc despre relația lor că este una sudată. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Aspirina din Las Fierbinți a fost despărțită de iubitul ei timp de opt ani.

Mirela Oprișor s-a despărțit de soțul ei timp de opt ani

Mirela Oprișor, cunoscută în special pentru rolul Aspirinei din Las Fierbinți, trăiește alături de soțul ei o poveste desprinsă parcă din filme. Mirela și regizorul Mimi Brănescu s-au cunoscut, au fost despărțiți timp de opt ani, după care s-au regăsit, s-au căsătorit și au făcut un copil. Povestea lor a început când Mirela a dat admiterea la facultate. Atunci l-a cunoscut pe Mimi cu care a început o relație ce nu a durat prea mult.

După opt ani, cei doi s-au regăsit și de atunci nimeni și nimic nu i-a mai despărțit. Acum, actrița Mirela Oprișor și regizorul Mimi Brănescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de persoane publice din România. Mirela și Mimi sunt căsătoriți de 18 ani și și-au întemeiat o familie frumoasă.

Umorul este cel care a salvat relația dintre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu

Întrebată cum s-a păstrat focul viu în relația cu soțul ei în toți acești ani, actrița care o interpretează pe Aspirina din Las Fierbinți a spus că umorul i-a salvat de cele mai multe ori și că soțul ei o face în fiecare zi să râdă.

„E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat. Sunt multe aspecte.(…) Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi. Stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp”, a spus Mirela Oprișor.

Cu ce se confruntă Aspirina din Las Fierbinți în spatele camerelor de filmat

Potrivit Mirelei Oprișor, căsnicia în sine este un job la care ambii parteneri trebuie să lucreze în fiecare zi. Actrița a spus că ea și soțul nu se supără niciodată în același timp și reușesc să găsească un echilibru în orice situație. Responsabilitățile se împart la doi, iar relația se construiește în timp, nimic nu vine de-a gata.

Totodată, celebra Aspirina a mai spus că nici ea și nici soțul ei nu sunt firi romantice, dar cu toate astea reușesc să se surprindă uneori și au tot felul de gesturi frumoase unul față de celălalt. Iar faptul că la începutul relației Mirela Oprișor s-a despărțit de soțul ei timp de opt ani probabil a cântărit cel mai mult în ceea ce au acum împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*