Anunțul Neașteptat Făcut De Oana Zăvoranu: „Sunt Pregătită Să Conduc Cu Cap Țara”

Anunț surprinzător făcut de Oana Zăvoranu: bruneta candidează la alegerile din 2024 și vrea să devină prima femeie președinte din România. După cum se știe, vedeta a cochetat și în trecut cu politica, făcând parte din Partidul România Mare. Totodată, anul trecut ea a devenit consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai vocale vedete din România. Frumoasa brunetă nu se teme să spună lucrurilor pe nume, iar astfel a reușit să câștige admirația fanilor de pe rețelele de socializare. Aceast este foarte activă pe internet și mereu în contact cu comunitatea ei numeroasă de pe contul de socializare, cărora le povește absolut toate planurile ei de viață.

Oana Zăvoranu candidează la alegerile din 2024
Așadar, nu e nimic ieșit din comun ca aceasta să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, căci nu vrea ca internauții să aibă curiozități despre ea. În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune a luat pe absolut toată lumea prin surprindere cu ultimul anunț pe care l-a făcut! Caracterul puternic al Oanei Zăvoranu este admirat de mulți internauți, care văd în ea un lider chiar capabil să fie la cârma țării, cel puțin asta spune vedeta pe contul de Instagram. Ba mai mult, ea a anunțat că pe baza acestor mesaje de încurajare venite de la fani s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Întrebare: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România?
Oana Zăvoranu: Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”

De asemenea, soția lui Alex Ashraf a mai dezvăluit și un alt proiect de suflet al său, pe care îl are în lucru în prezent. Astfel, Oana Zăvoranu vrea să scrie o carte despre viața ei și spune că până în toamnă, toată lumea o va putea citi.

Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana.

În altă ordine de idei, rămâne de văzut cum se va concretiza și celălalt proiect, și anume faptul că Oana Zăvoranu candidează la alegerile prezidențiale din 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*