“ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai abținut

Fratele lui Culiță Sterp a spus într-un scurt videoclip câteva cuvinte, după accidentul cauzat de vedetă.

Accidentul provocat de Culiță Sterp în centrul orașului Cluj-Napoca a împărțit în două tabere opinia publică din țara noastră. Deși unele persoane, mai ales fanii artistului, sunt de părere că nu este chiar atât de gravă situația, și îi doresc doar cele bune vedetei, alți români ar dori ca acesta să fie foarte sancționat cât mai dur.

Iancu Sterp a răbufnit după accidentul rutier al lui Culiță

Iancu și Culiță Sterp au o relație foarte apropiată. Cei doi frați întotdeauna și-au arătat susținere, și își sunt alături unul celuilalt în momentele dificile. Astfel, și de data aceasta, Iancu îi ia apărarea fratelui său mai mare deoarece, după ce a apărut publică informația conform căreia cântărețul este vinovat pentru cauzarea accidentului din Cluj, mai mulți oameni au criticat dur faptul că artistul băuse înainte de a conduce, iar Iancu nu s-a abținut și le-a oferit tuturor o replică.

Tânărul le-a spus tuturor printr-un mesaj clar și răspicat în mediul online, că își dorește ca oamenii să înceteze să îl mai judece pe fratele lui pentru că, precizează el, Culiță oricum plătește deja pentru greșelile sale.

„Vreau să spun și eu câteva vorbe referitor la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță, și dacă vreți să înțelegeți e bine, dacă nu înțelegeți, îmi pare rău. V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că vai domnule, ce a făcut, că merită condamnat, că merită la pușcărie, câte și mai câte. V-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu, în Culiță, că a provocat acest accident. Într-adevăr, din cauza lui a fost provocat acest accident și prin urmare el plătește pentru ce a făcut. Dar voi, nu sunteți voi, sau eu, sau niciun om de pe planeta asta nu e în măsură să-l judece, că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre. Voi, dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta pe care l-a făcut Culiță. Ați învăța cum să nu faceți, cum să nu procedați, ca să nu fiți nevoiți să învățați din greșelile voastre, poate. Mai bine învățăm din greșelile altora”, a transmis Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*