Tragedie pe un aeroport din Peru. O mașină de pompieri a fost spulberată de un avion

Un accident neobișnuit a avut loc pe aeroportul din capitala statului Peru. O mașină de pompieri a fost spulberată de un avion, rezultând decesul a două persoane și rănirea gravă a alteia.

Avionul se pregătea să decoleze, când din senin mașina de pompieri i-a apărut în față, astfel că impactul a fost inevitabil.

Două persoane și-au pierdut viața

Nu se știe deocamdată cum de ce se afla mașina în calea aeronavei, însă un lucru e sigur. Două persoane au murit, iar un al treilea pompier a fost internat cu răni grave. De asemenea, 20 de pasageri ai avionului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Directorul companiei aeriene spune că avionul avea permisiunea de a decola și nu își explică de ce mașina de intervenție era pe pistă în acel moment.

Toate zborurile au fost suspendate și redirecționate către alte orașe din Peru, respectiv țările învecinate.

Un elicopter a aterizat forţat din cauza vremii, în Timișoara, iar apoi s-a răsturnat

Un elicopter care efectua un antrenament deasupra unui câmp de lângă Timişoara, a aterizat forțat din cauza vremii, iar apoi s-a răsturnat.

Elicopterul a decolat pe Aerodromul Cioca, din Timişoara, dar când a ajuns în apropiere de localitatea Becicherecu Mic, aflată la 18 kilometri de Timişoara, a trebuit să aterizeze forţat, din cauza vremii. La aterizare, deoarece solul a fost moale, aparatul de zbor s-a răsturnat.

Din fericire, cele două persoane aflate la bord, un instructor şi elevul său, nu au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*