Cum A Reacționat Tatăl Ei După Ce A Cumpărat Revista Și Și-A Văzut Fiica „Despuiată”

Andreea Mantea a povestit că tatăl ei a fost furios atunci când i-a descoperit pozele din Playboy de la vârsta de 16 ani. Părintele ei nu a mai vorbit câțiva ani buni cu ea.

Andreea Mantea a mai povestit că tot tatăl ei i-a impus ce carieră ar vrea să urmeze mai departe, cu toate că Andreea era atrasă de Facultatea de Teatru și Film.

Deși avea alte planuri, ea i-a satisfăcut dorința tatălui.

Pictorialul nud l-a întors de tot pe tatăl ei împotriva sa, acesta asigurând-o că toată viața se va simți rușinat de ceea ce a fact fata lui.

„Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc. Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea.

S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba.

Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot» Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a povestit Andreea Mantea (Sursa: emisiunea ‘În oglindă’ – Mihai Ghiță).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*