Dan Bordeianu, Totul Despre Retragerea Din Lumina Reflectoarelor. Cum S-A Schimbat Viața Actorului De Când S-A Mutat La Țară:

Dan Bordeianu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci toată țara-l știe de când făcea furori în telenovele românești, însă acum vă prezentăm o altă latură a vieții actorului.

Iată cum s-a schimbat și ce face acum fostul iubit al Adelei Popescu de când s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat la țară.

Dan Bordeianu este un alt om de mai bine de un deceniu, atunci când a făcut două alegeri importante în viața sa: a renunțat la telenovele și s-a mutat cu toată familia la țară.

Viața lui Dan Bordeianu, schimbată total de când a renunșat la telenovele și s-a mutat la țară
Așa se face că acum, la 46 de ani, actorul se declară un bărbat împlinit, cu o soție și două fetițe minunate, dar și cu o carieră mult mai pe sufletul lui.

”De multe ori în viață suntem puși în fața unor alegeri care ne salvează sau ne condamnă. Eu am făcut niște alegeri care m-au adus unde sunt astăzi: împlinesc 46 de ani, am făcut niște filme, niște spectacole de teatru, am două fetițe minunate. Acele alegeri m-au adus în punctul în care să mă bucur de toate aceste lucruri frumoase”, a declarat Dan Bordeianu, informează Libertatea.

Așadar, să începem cu începutul. Întrebat de ce a decis să facă un pas în spate chiar când era pe culmile succesului, Dan Bordeianu, mai sincer ca niciodată, a precizat că un actor bun are nevoie să trăiască o viață bună, ceea ce pentru el era imposibil. Spune imposibil pentru că muncea non-stop și, deși o făcea bine, undeva nu se mai regăsea și nu mai era mulțumit de prestația sa, simțind că are nevoie de altceva.

Până să își dea seama ce anume nu era în viața lui, Bordeianu spune că s-a bucurat de un succes colosal, de faimă, fani, bani, lucruri pe care putea să le mai aibă mult timp, dar care, cumva, îl aduceau în pragul disperării.

”Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul. Nu e o simplă casă și asta o face foarte mult să se simtă ca acasă. Eu de 13-14 ani, de când stau acolo, n-am mai dormit o noapte în București, pentru că nu era acasă. E tare fain acest sentiment în care ai unde să te întorci, în sensul liniștii și al confortului de a fi tu”, a concluzionat actorul care acum duce parcă o altă viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *