Iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce artistul a provocat un accident rutier. Cum îi ia apărarea Daniela Iliescu cântărețului: „Regretă mult și vă asigur…” / FOTO

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele după ce îndrăgitul artist a provocat un accident rutier. Cântărețul a scăpat de arest, dar a fost pus sub control judiciar pentru că s-a urcat sub influența alcoolului la volan, a provocat incidentul, iar apoi a fugit de polițiști. Iată prima reacție a iubitei lui. Ce a mărturisit Daniela Iliescu, femeia care i-a adus pe lume un copil.

Culiță Sterp are de suferit în urma celor întâmplate în Cluj-Napoca, însă nu este singur în aceste momente, pentru că are parte de tot sprijinul din parea familiei și a fanilor. Iubita lui, Daniela Iliescu, a postat un videoclip pe TikTok în care a vorbit despre situația în care se află artistul.

Iubita lui Culiță Sterp, primele declarații după accidentul provocat de artist

Daniela Iliescu a ținut să își ceară scuze publice atât în numele ei, dar și a artistului, pentru cele întâmplate în Cluj-Napoca. Iubita lui Culiță Sterp susține că îndrăgitul cântăreț a cooperat cu organele judiciare încă din primul moment, pentru a se stabili care au fost circumstanțele incidentului.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături”, a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

Cu atât mai mult, Daniela Iliescu a ținut să precizeze că îi asigură pe toți cei ce urmăresc videoclipul că artistul regretă mult ce a făcut, dar și că este marcat de cele întâmplate. Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele, iar partenera de viață a cântărețului le cere, totodată, oamenilor să respecte viața privată.

Daniela Iliescu susține că este posibil ca artistul să clarifice situația peste câteva momente. Culiță Sterp nu ar fi putut să vorbească despre acest subiect pentru că are nevoie de o pauză în urma celor întâmplate.

„Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Daniela Iliescu.

Ce a pus iubita lui Culiță Sterp cu privire la persoana cu care se afla artistul în mașină

În noaptea în care a provocat accidentul rutier, Culiță Sterp se afla în mașină alături de o domnișoară blondă, care participase la filmarea unui videoclip. Iubita artistului a ținut să clarifice și acest aspect, susținând că știa totul.

„Eu, dacă nu eram în cunoștiință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a adăugat iubita lui Culiță Sterp.

Iubita artistului este de părere că dacă nu ar fi știut cu cine se afla Culiță Sterp în mașină atunci, toate informațiile de pe internet le-ar fi putut destrăma familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*