Un tânăr a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe. Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de mormant: “Am absolvit, mamă”

O fotografie emoționantă i-a adus pe mulți internauți cu ochii în lacrimi. Este povestea tristă a unui băiat simplu, care și-a pierdut mama mult prea devreme.

Femeia care ar fi trebuit să îi stea alături și să îl vadă crescând, iar apoi, așezat la casa lui, s-a ridicat la Ceruri mult prea devreme.
Băiatul a luptat și s-a zbătut să-și faca mama mândră chiar și de acolo de Sus.

În ziua în care a absolvit facultatea a mers la mormântul mamei sale. A luat cu el și diploma, așa cum și-ar fi dorit să se întâmple, de fapt: sa vină acasă, cu diploma în mână, iar mama lui să îl întâmpine.

Cand s-a apropiat de piata funerara si i-a spus mamei lui cat de fericit este ca a absolvit dar are o durere in suflet enorma ca ea nu mai este alaturi de el baiatul sustine ca poate sa jure ca a auzit-o pe mama lui spunandu-i cat de mult il iubeste si ca este mandra de el..

Imaginea a stârnit valuri de emoții. Băiatul a primit multe cuvinte de încurajare

“Felicitări, fii sigur că și mama ta se bucură pentru tine și te veghează din Cer”, “Felicitări, tinere! Mama ta te-a ajutat să fii ce ești acum”, “Mergicu fruntea sus înainte, chiar dacă greutățile vieții apasă greu”, au fost câteva dinc comentariile primite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*