Tinctura De Propolis Distruge Paraziții Intestinali (Rețeta + Tratamentul Cu Efecte Spectaculoase)

Giardia lamblia (giardia), tenia sau limbricii sunt câțiva dintre cei mai comuni paraziți intestinali care apar la populația din România.

Simptomele depind de tipul de paraziți. Giardia, spre exemplu, dă diaree, dureri de burtă, probleme digestive, urticarie, tulburări de dezvoltare.

Teniile și limbricii pot da dureri de burtă, tuse, dureri de cap, greață, amețeală, diaree, lipsa poftei de mâncare și slăbire.

Problemele digestive pe care acești paraziți le declansează afectează sănătatea în mai multe direcții. Remediile vermifuge distrug paraziții: În tratamentul acestei categorii de afecțiuni se folosesc vermifugele, deoarece distrug organismele parazite din tubul digestiv.

Tinctura de propolis are efecte spectaculoase: Între preparatele stupului, propolisul se distinge printr-o acțiune vermifugă puternică și printr-o toleranță excelentă a organismului la curele de lungă durată cu acest remediu.

Tratamentul cu tinctură de propolis are efecte spectaculoase în combaterea protozoarului Giardia lamblia, dar și a teniei sau a limbricilor.

Cura cu tinctură de propolis: Dimineața, pe stomacul gol, se pun câte 20 de picături de tinctură pe trei bucățele de pâine – în total vor fi 60 de picături la o doză – care se înghit într-o singură repriză. Cu 30 de minute înaintea mesei de prânz și a cinei se mai iau câte 50 de picături, de asemenea puse pe o bucățică de pâine. Tratamentul durează 14-21 de zile și are efecte spectaculoase.

Cum se face tinctura de propolis? Dacă nu se ia acest remediu gata preparat din comerț (se găsește practic în toate farmaciile și magazinele naturiste), se poate obține casnic: Se pun într-un borcan 15 linguri rase de propolis, peste

care se adaugă 2 pahare (400 ml) de alcool alimentar de 90 de grade / se închide borcanul ermetic și se lasă conținutul la macerat vreme de 2 săptămâni, timp în care se agită zilnic, după care se filtrează / tinctura rezultată va fi pusă în sticluțe mici, închise la culoare.

Observații importante: Se administrează picăturile de tinctură puse pe puțină pâine uscată. Cu foarte puține excepții, tinctura de propolis nu se ia diluata în apă, deoarece anumite substanțe din compoziția sa precipită (se întăresc) în

contact cu apa, devenind insolubile și ca atare trec prin organism fără efect. De asemenea, nu se va lua tinctura de propolis simplă, deoarece în contact cu saliva se va produce același efect ca în cazul diluării în apă.

(Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*