Andrei si Iulia AU MURIT ! Cand vei afla cine sunt cei doi o să plangi

Andrei Filip, zis Toto, și soția lui, Iulia, doi tineri din Craiova, au murit sâmbătă seară, într-un accident teribil lângă localitatea Turn din Bulgaria. Cei doi erau căsătoriți și se întorceau din concediu, din Grecia.

Andrei Filip, zis și Toto, este fiul Aureliei Filip, politician și fostă directoare a RAADPFL Craiova.

Tânărul de 27 de ani și soția lui, Iulia, de doar 24 de ani, au sfârșit într-un accident cumplit, sâmbătă seară, lângă localitatea Turn din Bulgaria.

Potrivit infomreja.bg, nenorocirea s-a produs în jurul orei 18.15, pe autostrada bulgară A3, în apropierea punctului de trecere a frontierei cu Grecia de la Kulata.

Iar struma.bg scrie că accidentul a avut loc în zona unei benzinării.

Andrei și Iulia se aflau într-un Volkswagen Tiguan, împreună cu doi prieteni, și se îndreptau spre Sofia. La un moment dat, din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul mașinii, care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

În urma impactului, Toto și soția lui au murit pe loc. Prietenii lor au scăpat cu viață, fiind transportați la spitalul din Sandanski.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările care au dus la producerea tragediei.

Mama lui Andrei Filip, mesaj cutremurător pe Facebook: „Cum să trăiesc fără el?”

Moartea lui Andrei și a Iuliei, el – fiul Aureliei Filip, politician și fost director al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, iar ea – un cunoscut model în Craiova, a venit ca un trăznet pentru familiile lor.

Aseară, mama lui Andrei, a postat un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook:

„Iulia si Toto, ati fost totul pentru mine, acum va aduc acasa pentru cele sfinte.

Daca 30 de ani eu am trait pentru el, stie cineva reteta, cum sa traiesc fara el? Cei care i-au cunoscut si i-au iubit pot sa isi ia ramas bun de la ei la biserica Sf. Gheorghe, acolo unde si-au unit si destinele!”.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe pagina de Facebook a RAADPFL Craiova:

„Colectivul RAADPFL Craiova este alături de doamna Aurelia Filip, fost director general al instituției, dar și de soțul acesteia, colegul nostru Filip Aurel, în aceste momente atât de grele pricinuite de dispariția prematură a copiilor lor, Toto și Iulia.

Dumnezeu să îi odihnească!

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Dumnezeu să le dea putere pentru a trece peste o asemenea încercare!”.

Iulia și Andrei Filip, plânși de sute de prieteni

Prietenii, colegii de serviciu și toți cunoscuții acestora sunt în stare de șoc. Pe paginile de socializare curg neîncetat sute de mesaje de condoleanțe.

„Din păcate Toto și Iulia au plecat prea devreme de lângă noi.

Cu ei am conceput Logo-ul la restaurantul meu și așa va rămâne.

Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă ierte!”, a scris Adi Voica, proprietarul unui restaurant din Craiova, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*