Elena Merișoreanu își amână toate concertele până în luna martie. Artista trebuie să se opereze. Ce i-au descoperit medicii

Elena Merișoreanu își amână până în martie toate evenimentele unde a fost chemată să cânte. Artista trebuie să se opereze.
Elena Merișoreanu are o veste tristă pentru fanii săi. Cântăreața de muzică populară nu va mai susține niciun concert până anul viitor, în luna martie, din cauza problemelor de sănătate.

Elena Merișoreanu nu va mai susține concerte până în martie. Ce problemă de sănătate are și trebuie să se opereze
Artista în vârstă de 75 de ani are dureri pe care nu le mai poate suporta la piciorul drept și trebuie să se opereze. Doctorii au descoperit că nu mai are cartilagiu.

Elena Merișoreanu va merge în curând la control și speră să se opereze până la sosirea sărbătorilor de iarnă. De altfel, până acum, a tot amânat acest pas, deoarece problemele sunt mai vechi.

”O să mă duc la control luna asta. Sper să mă operez înainte de sărbători pentru că nu mai, chiar nu mai suferă amânare. Trebuie să mă operez și la piciorul drept, la stângul mă simt foarte bine.

Vreau să spun că nici nu simt că îl am dar lăsându-mă prea mult în el, mă mai necăjesc. La dreptul nu mai am cartilagiu și acum, știi cum e, o viață întreagă stai numai pe pantofi cu toc, ce să mai, se întâmplă”, a declarat cântăreața de folclor pentru Ciao.ro

Deși va pierde din contracte, Elenei Merișoreanu nu îi pare rău, deoarece pune în prim-plan sănătatea. Așadar, în 2023, solista își va lua o pauză de trei luni.
POTRIVIT: FANATIK.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *