Petre Roman A Dezvăluit După 14 Ani Motivul Divorțului De Mioara Roman

Fostul premier al României, Petre Roman, a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai care a fost motivul divorțului de prima soție.

Petre și Mioara s-au despărțit în urmă cu 14 ani, după 34 de ani de căsnicie din care a rezultat o fiică, Oana Roman. La scurt timp, Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața

televizoarelor, în fiecare seară de marți, începând cu ora 23:00. Sportivi, politicieni, cântăreţi, medici, oameni de

televiziune sau actori ajung sub tirul întrebărilor jurnalistei Denise Rifai. Astfel, publicul are ocazia să afle lucruri

nespuse până acum, să descopere noi faţete ale celebrităţilor invitate în emisiune şi să îşi facă o imagine cât mai complexă şi aproape de adevăr asupra acestora. În ultima ediție a fost invitat Petre Roman.

Petre Roman a dezvăluit motivul divorțului de prima soție
În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman

și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile

rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Român ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus Petre Roman.

După divorțul de Mioara Roman, la doi ani, politicianul s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cei doi au un băiat pe nume Petrus, care a împlinit recent 11 ani.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, a spus Petre Roman despre fiul său.

Cei doi soți sunt mândri de fiul lor care studiază la Școala Franceză și este studios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*