Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor de când și-a deschis afacerea cu haine pentru copii. Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni pe site-ul blondinei

Iubita lui Culita Sterp a dat lovitura in mijlocul scandalului mediatic in care este implicat logodnicul sau dupa ce a facut un grav accident de masina.

Lucrurile par că s-au mai așezat în ce-l privește pe Culita Sterp, asta după ce judecătorii au revenit cu o noua decizie și anume să nu părăsească tara timp de 60 de zile.

Cântărețul se conformează mai ales după greșelile pe care le-a comis în urma cu o săptămână, lovind în plin o mașină care trecea regulamentar. Mai mult decât atât, întreagă familie Sterp este alaturi de el sustinandu-l necondiționat și așteptând cu sufletul la gura decizia instanței.

Intre timp, Culita își petrece fiecare ceas alaturi de logodnica lui și fiul lor, Milan, toate acestea fiind un real sprijin moral pentru el.

Până să izbucnească scandalul accidentului, logodnica lui Culita urma să își deșchidă site-ul cu haine pentru copii la care lucrează de un a și jumătate.

Logodnica lui Culita Sterp nu mai face fata comenzilor pe site-ul pe care tocmai si l-a deschis

Faptul că s-a suprapus cu aceste evenimente destul de grave, nu a făcut-o pe blondina decât și mai ambițioasă și să demonstreze că în ciuda celor întâmplate, vă merge înainte cu proiectul la care a muncit atât de mult și iată că nu are decât o zi de la deschidere și iubita lui Culita nu mai prididește cu comenzile online: „Poate ca la suprafață, e doar despre haine — unisex, în culori plăcute și neutre, extrem de confortabile, și cu foarte mare accent pe calitate, ambalate cu grijă, și atenție la fiecare mic detaliu, cu gândul la micuții care le vor purta.

Dar e mai mult de atât! E și despre dragoste maternă, despre familie și conexiune, despre bucuria lucrurilor simple, și despre a-i oferi puiului de om ocazia să-și spună singur povestea, în loc să lase hainele să vorbească în locul lui. Pur… și simplu, se arata pe site-ul frumoasei logodnice a cantaretului.

Cu cat vinde logodnica lui Culita Sterp hainutele pentru copii

Desi articolele pe care logodnica lui Culita le vinde pe site sunt destul de piperate, un hanorac ajungand la 150 de lei pentru copil si o pereche de pantaloni la 170 de lei, intreg setul costand peste 300 de lei, frumoasa blondina spune ca pretul justifica calitatea materialelor folosite si ca nu va face niciodata rabat la tot ce inseamna „ethically correct” din punct de vedere al tesaturilor atunci cand vine vorba despre copii.

Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou. Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate ”, a transmis iubita lui Culita pe contul său de Instagram in urma cu mai bine de o luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*