Cum Este, De Fapt, Nicoleta Luciu Pe Platourile De Filmare.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Frumoasa brunetă a făcut furori când a apărut în cele mai iubite telenovele românești precum „Lacrimi de iubire” sau Inimă de țigan, ceea ce i-a adus un mare succes.

Totuși, de ceva timp nu a mai apărut la TV și a dispărut complet din lumina reflectoarelor, dar încă atrage atenția.

Nicoleta Luciu, timidă la filmări
Nicoleta Luciu este una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. Pe vremea când juca în telenovelele de succes, bruneta a făcut furori cu aparițiile sale incendiare și s-a bucurat de admirația fanilor. Actrița a dispărut acum din peisaj, dar încă este iubită și apreciată.

Deși pare îndrăzneață, fiind atrăgătoare și frumoasă, pe platourile de filmare este complet diferită. Scenaristul Eugen Patriche a dezvăluit, în cartea sa „Două vieţi – Amintiri despre televiziune”, detalii despre comportamentul brunetei dincolo de lumina reflectoarelor.

Scenaristul a spus despre Nicoleta Luciu că este o femeie extrem de educată, care dovedește că are un bun-simț aparte. Deși mulți aveau tendința să spună despre ea că este o femeie ușuratică, comportamentul ei demonstrează cu totul altceva. Se comporta frumos cu colegii, era respectuoasă cu colegii mai în vârstă și foarte timidă la scenele mai îndrăznețe.

„Nicoleta Luciu a depășit emoţiile debutului. N-am întâlnit o femeie mai bine crescută și mai serioasă ca Nicoleta. Frumusețea ei naturală, prezențele prin Playboy, ușurința cu care poza în ipostaze sexy te făceau să o crezi o ființă ușuratică. Dar până o cunoșteai. Am admirat străduința ei de a învăța, de a performa, păstrându-și firea așezată și politicoasă. O politețe dusă până la a se adresa cu vechiul “sărut mâna” unor oameni mult mai în vârstă, cum eram eu și soția mea.”, a scris scenaristul Eugen Patriche în cartea lui.

Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani
Nicoleta Luciu a fost întotdeauna o femeie foarte frumoasă și cunoscută pentru naturalețea ei. Nu s-a sfiit niciodată să apară fără pic de machiaj, simțindu-se bine în pielea ei.

De curând, ea a primit multe critici, pe motiv că s-ar fi operat prea mult și deja nu mai arată ca înainte. Replicile dure au venit mai ales de la femei, care i-au adus chiar și jigniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*