Un nou membru în familia Sterp! Culiță a adus zâmbetul pe buze tuturor, după perioada dificilă prin care a trecut

Familia Sterp s-a mai mărit. Culiță Sterp le-a făcut cunoștință fanilor cu noul membru.

Culiță Sterp a trecut prin momente groaznice în ultima perioadă. Celebrul cântăreț a fost protagonistul unui accident rutier, săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca. Perioada nefericită nu a fost resimțită doar de el, ci de familia sa care i-a fost aproape pe tot drumul parcurs de cântăreț.

Artistul a fost susținut de fanii din online, însă a avut parte și de persoane care l-au învinovățit și i-au adresat cuvinte urâte.

Un nou membru în familia Sterp

Pentru a face față tuturor momentelor grele din această perioadă, este nevoie de orice doză de energie. Familia Sterp s-a mărit, însă nu cu orice fel de membru, ci un patruped blănos.

Culiță Sterp a postat un videoclip cu noul său prieten, pe pagina sa de Instagram, în care le arata fanilor momentul de bucurie pe care acesta îl trăiește. În videoclip, artistul, împreună cu fiul său, Geta Sterp și mama Geta, se jucau cu animalul de companie. Întreg momentul a fost unul savuros, iar fanii s-au bucurat pentru Culiță, care a reușit să își adune toate forțele și să zâmbească din nou.

„ Uite ce frumos e, uite-l.” , a spus Culiță Sterp fiului lui, în încercarea de a-l împrieteni cu cățelușul.

Culiță Sterp nu poate părăsi țara

Culiță Sterp a trecut prin momente teribile în ultima perioadă. După accidentul rutier din Cluj-Napoca, celebrul cântăreț a fost plasat sub control judiciar, ceea ce însemnă, printre alte, că nu mai poate părăsi țara.

Din nefericire în acest moment, artistul trebuia să susțină, în perioada ce urmează, câteva concerte în afara țării, însă din cauza situației în care este, nu mai poate să își onoreze contractele.

„ Bună, dragii mei! Am un anunț foarte important de făcut. Nu o să vorbesc foarte mult, oricum sunt oameni care mă judecă indiferent de ce aș face și orice aș zice. Mi s-a impus măsura controlul judiciar, ceea ce înseamnă că nu voi putea părăsi țara pentru o perioadă de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse, pentru că nu pot să fiu alături de oamenii care mă ascultă din străinătate. Nu o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate pe viitor: din Belgia, Germania, din Anglia și din Irlanda. Vă promit că după ce se rezolvă problemele o să revenim pe scenă și o să fim alături de voi. Până atunci, ne vedem la noi în țară, în România”, a transmis Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*