Artistul Român Care A Încântat Pe Toată Lumea, Schimbat Total La 53 De Ani

Timpul nu iartă pe nimeni. Un artist român care a cântat și a încântat generații la rând, a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 53 de ani.

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară românească. Nu există român de vârsta a doua care să nu fi auzit măcar o piesă de-a artistului.

Cum arată acum Cătălin Crișan, la 53 de ani
Artistul Cătălin Crișan a intrat într-un con de umbră, dacă este să judecăm după faptul că nu a mai apărut pe micile ecrane. În luna aprilie a acestui an, artistul a fost invitat în emisiunea Rețeaua de idoli de la TVR2, cu Irina Păcurariu, și a dat curs invitației, ocazie cu care telespectatorii l-au putut revedea.

Artistul pare schimbat, iar kilogramele în plus și-au pus amprenta asupra modului în care arată, chiar și asupra chipului. În rest, zâmbetul la purtător și dezinvoltura cu care ne-a obișnuit Cătălin Crișan, au rămas neschimbate.

În timpul în care a lipsit din viața publică, Cătălin Crișan a cochetat cu actoria. El a jucat în piesa Cabina actorilor, scrisă chiar de către el. scenariul său a fost pus în scenă de regizorul Felix Crainicu, iar spectacolul îi are în distribuţie pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu, Alexandra Sălceanu.

Scenariul său a fost pus în scenă de regizorul Felix Crainicu, iar spectacolul îi are în distribuţie și pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu și Alexandra Sălceanu.

Cătălin Crișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Monica, cu care s-a afișat public, pentru prima dată, la nunta lui Gabriel Cotabiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*