Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre spital. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene

Gabriel Apostol, un cunoscut judecător din Pitești, și-a pus capăt zilelor injectându-și benzină în vene. Acesta a murit ieri, în drum spre spital.

Gabriel Apostol, un cunoscut judecător din Piteşti, a murit ieri seară după ce și-ar fi injectat benzină în vene.

Acesta s-a stins din viață în timp ce era dus spre Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Motivul pentru care judecătorul din Pitești și-a injectat benzină în vene

Gabriel Apostol a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce şi-ar fi injectat benzină în vene. Pentru că starea lui s-a agravat, medicii i-au făcut transferul la Spitalul Floreasca din Capitală.

Până la acest moment, nu se cunoaște motivul pentru care judecătorul din Pitești ar fi apelat la acest gest.

Cum a murit o româncă din Italia, la doar 34 de ani

Anca Simina Calancea se întorcea de la muncă alături de o colegă de 40 de ani, Rosella Rotella, care conducea un Citroen DS3 crossback. Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când un Nissan Qashqai le-a lovit violent. La volanul acesteia se afla un bărbat din San Benigno, Gilbert Renaldo Damian, în vârstă de 48 de ani, care mergea spre autostrada A4.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, iar mașina condusă de șoferul în vârstă de 48 de ani a rămas pe drum, distrusă de coliziune. La locul tragediei au intervenit echipajele de descarcerare și au fost extrase persoanele rănite.

Anca Simina Calancea a ajuns în cod roșu la Spitalul din Torino. În ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața, românca a încetat din viață în scurt timp, din cauza gravelor leziuni pe care le-a suferit. Acum, cei trei copii și soțul femeii trebuie să învețe să trăiască fără mama și soția lor.

Carabinierii au demarat cercetările pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc accidentul care s-a soldat cu moartea Ancăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *