Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Iată despre ce e vorba și ce spune Lidia Fecioru, celebra bioenergoterapeută care consideră acest remediu natural „aur” pentru ficat și pentru sănătate.

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Mierea de dovleac, căci despre ea e vorba, este bună pentru persoanele care au avut hepatită, dar și pentru regenerarea celulelor și nu numai, a spus bioenergoterapeuta Lidia Fecioru.

„Această miere de dovleac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii”.

„Mierea de dovleac se obţine în felul următor: se curăţă bine, bine dovleacul şi se umple cu zahăr.

Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale. Nu se mestecă în dovleac, ci se răstoarnă când coaja e gata. E aur pentru ficat.

Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume”.

Băutura care vindecă mai multe afecțiuni, inclusiv eczemele, fibroamele și chisturile. Cum spune Lidia Fecioru să o preparăm

Lidia Fecioru a vorbit despre băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile, și nu numai, la Antena 3 CNN. Iată cum se prepară.

„Vin sărbătorile şi vom curăţa nuci pentru a face prăjituri. Să nu aruncăm mijlocul din nucă, crucea din mijloc. Să o punem în sticle întunecate la culoare, ori borcane. Le punem întregi şi turnăm alcool de 75 de grade cât să le acopere şi le lăsăm la întuneric zece zile. Din când în când le putem agita puţin”, a mărturisit Lidia Fecioru.

„Din această băutură se beau câte 15 picături pe zi, de două ori, dimineaţa şi seara. Se pot pune într-un pahar cu lapte sau într-un pahar cu ceai.

Ajută în fibroame, chisturi ovariene. Îl putem folosi inclusiv la reumatism şi alte forme de dureri de articulaţii.

Doar ne facem frecţie. Ajută inclusiv la mastopatii la sâni şi eczeme. Vindecă ulcerul duodenal şi are multe beneficii.

Are un aport de iod şi poate vindeca foarte bine tăieturi. Spirt există în comerţ sau putem să punem chiar şi alcool mai slab”, a mai adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *