Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, reacție neașteptată: „Adevăratul câștigător este Adrian”

Florica Boboi a luat pe toată lumea prin surprindere când a câștigat sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite. A trecut probele din bootcamp, dar nu a primit o tunică. Ulterior, Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea, fără să se gândească vreo secundă că ea ar putea pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro. Acum a făcut primele declarații la TV, după difuzarea finalei pe Antena 1, dezvăluind în ce mod i s-a schimbat viața după competiție.

A rămas prietenă cu mai mulți foști concurenți, iar zilele acestea au muncit cot la cot cu Adrian Stroe. Finalistul și cuțitul de aur al lui Scărlătescu a organizat un eveniment special la Bruxelles, pentru comunitatea de români de acolo. Florica Boboi a luat o pauză de la gătit și a intrat în direct la TV, prin telefon. Cu această ocazie, au ieșit la iveală detalii uluitoare din culisele emisiunii.

Florica Boboi, despre experiența Chefi la Cuțite

Câștigătoarea sezonului 10 le este extrem de recunoscătoare colegilor din echipa lui Sorin Bontea. Au primit-o cu brațele deschise, deși nu le-a fost alături de la începutul competiției, apoi au ajutat-o să câștige marele premiu.

„M-am simțit ca atunci seara, foarte emoționată și plină de lacrimi. (n.r. cum s-a simțit când a văzut finala la TV) Am fost aici cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz. Cu Manciu, cu Titus, cu Carmen, cu Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Ce să vă spun, vă dați seama că emoțiile au fost foarte mari. Știți bine că nu se aștepta nimeni.

Niciodată nu m-am așteptat în viața mea să câștig eu! La început am trecut toate probele din bootcamp și nu mai ajuns tunica să mi-o dea și mie. După care m-au chemat înapoi cu amuleta lui Chef Scărlătescu. M-a dat la Bontea crezând că îl încurcă. Cred că e șasea oară când câștigă. La mine în echipă au decurs lucrurile formidabil. Am avut băieții mei, Gigi, Paco, Carmen, n-am cuvinte să le mulțumesc, o să le mulțumesc toată viața!

Ei m-au făcut câștigătoare, fără ei nu era posibil câștigul ăsta. Sunt foarte fericită și foarte mulțumită. Desertul, fără cuvinte. Carmen și-a făcut treaba singură. Am gustat din toate de o mie de ori. Am lucrat ca într-o echipă normală, liniștiți. Am studiat foarte bine meniul, nu s-a simțit finala. Niciodată nu m-am gândit că eu aș putea să câștig finala. Adevăratul câștigător este el. (n.r. Adrian Stroe) Bani are oricine, omenie să ai.

Acum, mă întorc la Paris, la copii și la soț. Mi-aș dori să mă întorc în România. Organizez evenimente la Paris, soțul are meseria lui, pe șantier. Cred că dedic premiul copiilor, lor le cumpăr ceva, apoi vreau să îmi deschid o sală de evenimente, ori la Paris, ori la Oaș. Aș vrea să mă întorc în România. Eu nu mă simt nicio vedetă, nu mă simt celebră. Nu am dat autografe, astăzi m-au alergat oamenii să facă poze cu mine. Eu îl iubesc foarte mult pe Scărlătescu. Ca om e minunat, l-am invitat de Revelion la Oaș”, a dezvăluit Florica Boboi, în emisiunea XNS de la Antena Stars.

Ce spune despre scandalurile din echipa roz

În echipa lui Sorin Bontea s-a lucrat în liniște în finală, dar în echipa lui Florin Dumitrescu a ieșit un scandal uriaș. Raluca și Manciu au acuzat-o pe Oxi că a încercat să o saboteze pe finalista din echipa roz, în timp ce Roxana Crudu a răspuns acuzațiilor și susține că nu s-au difuzat multe momente la TV, care ar fi putut să lămurească mai bine situația. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii, Florica Boboi a recunoscut totuși că rivala din echipa roz ar fi făcut niște gesturi răutăcioase în finală, care au încurcat-o pe Raluca Todea.

„În echipa cealaltă… nu vreau să comentez ce a fost. Dumnezeu le-a văzut pe toate. Oxi, la început a fost foarte răutăcioasă, se credea poate de finală și de asta fost mai răutăcioasă. Poate n-a lucrat cum trebuie pentru Raluca. N-am fost foarte atentă pentru că eram foarte concentrată la mine. Dar auzeam în stânga, în dreapta”, a mărturisit Florica Boboi.

Ce a pățit Florica Boboi din cauza lui Oxi

Câștigătoarea Chefi la Cuțite susține că Oxi ar fi avut un obicei bizar, ca să o facă pe Florica Boboi să renunțe la luptă.

„Eu cred că gustul meu și sinceritatea. (n.r. ce a ajutat-o să ajungă în finală) Oxi ne tot scria pe bilețele că ‘Flori trebuie să iasă’ și le punea în buzunar și se ruga ca să ies în fiecare zi. Le scria peste zi. Și Gabi o avea pe Brigitte în buzunar pe bilețel, dar el a arătat. Oxi nu a arătat la cameră că și ea mă scria pe mine, m-a desconsiderat ca bucătar. Se uita la farfuriile mele cu ciudă, eu nu știu cu fine dining. A încercat să lucreze la psihicul meu. Am lăsat-o să vorbească și mi-am văzut de treabă”, a încheiat Florica Boboi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*