Toată Lumea A Râs De Nadine Când A Anunțat Că Dă BAC-Ul, La 44 De Ani, Dar Puțini Sunt Cei Care Știu Că A Făcut Liceul La Seral, Din Nou. A Fost Părăsită De Părinți, Crescută De Rude Și În Orfelinate, Iar La 20 De Ani Era Dependentă De Alcool. Viața I S-A Schimbat Radical Și Multe Vedete S-Ar Fi Rușinat Cu Meseria Pe Care Ea A Avut-O: „Există Multe Prejudecăți”

Nadine a trăit o dramă neștiută. Vedeta a povestit despre umilințele prin care a trecut vreme de 7 ani, în SUA. Cu toate acestea, este recunoscătoare pentru experiența respectivă pentru că s-a schimbat radical și a învățat să vadă viața cu alți ochi. Iată cu ce s-a ocupat Nadine, cât timp a lucrat în America.

Nadine a trăit o adevărată dramă și nu mulți sunt cei care știau aceste detalii emoționante. Vedeta, în vârstă de doar 44 de ani, are numeroase experiențe diferite la activ și lucrează constant la a se îmbunătăți. După ce a promovat examenul de bacalaureat- aceasta fiind una dintre marile ei dorințe, Nadine și-a găsit curajul să discute despre evenimentele care au marcat-o și, implicit, transformat-o în omul înțelept de astăzi.

Ulterior, vedeta a vorbit despre cei 7 ani petrecuți în Statele Unite ale Americii. Dacă Nadine percepea totul ca pe o dramă, la momentul respectiv, viața ei s-a schimbat radical în urma practicării unor meserii neașteptate. Lecția de viață trăită de Nadine a ajutat-o să devină un om mai bun, darnic și altruist, pentru că aici era deja vedetă la 18 ani. Acolo, ea a lucrat ca bonă sau ospătăriță și cu banii primiți și-a plătit studiile de actorie. Profesie pe care, de altfel, a decis că nu își dorește să o practice.
Nadine a dat BAC-ul, la 44 de ani! Ce note a luat, după 5 ani de liceu

Nadine și-a dorit să reușească să ducă la bun sfârșit toate lucrurile pe care nu le-a terminat la momentul potrivit, începând cu liceul. Nu doar că a dat examenul de bacalaureat, la care a luat note măricele, dar vedeta a urmat din nou liceul. Dacă nu a fost acceptată la stat, unde ciclul liceal este de 4 ani, Nadine nu a făcut o dramă și s-a înscris la privat unde, după 5 ani de studiu în regim „fără frecvență’, a obținut, la examenul maturității, media 8.90.

„M-am izbit de un refuz. Oamenii aceia mi-au explicat că nu s-au mai confruntat niciodată cu o cererea ca a mea, dar şi că legea nu permite să faci de două ori la stat aceeaşi formă de studiu. Ca atare, m-am dus la un liceu particular şi am luat-o de la capăt!

În societatea românească există multe, multe prejudecăţi. Una e legată de şcoală. Te arată toată lumea cu degetul dacă nu faci aia sau ailaltă. Sau dacă o faci la o altă vârstă decât cei din jurul tău! Lumea uită cu uşurinţă sau nu ştie că există pe lumea asta oameni care au dat lovitura în viaţă fără prea multă şcoală. Sau care s-au retras de la şcoală tocmai pentru a-şi urmări idealul, unul care a coincis prea puţin cu un parcurs şcolar bine definit.

Eu, spre exemplu, nu am ştiut să-mi calculez bine chiar toţi paşii în viaţă. A contat şi absenţa părinţilor, fiindcă am crescut la un orfelinat. Nu e o scuză, e o realitate! Într-o familie, părinţii contează enorm. Ei te ghidează, te împing de la spate, îşi asumă răspunderea pentru tine. În cazul meu, mi-am asumat singură răspunderea’, a transmis Nadine pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*