Simona Gherghe, mândră de fiica ei. Ana a trecut prin cel mai mare obstacol al copiilor: ”Am avut emoții…” / FOTO

Simona Gherghe a trecut prin clipe unice alături de fiica ei în urmă cu o zi, care au făcut-o să fie din ce în ce mai mândră de ea. Ana a trecut de cel mai mare obstacol al copiilor în acea perioadă a vârstei, însă cu succes. Momentul unic a fost împărtășit de prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV are toate motivele să se laude cu doi copii minunați, care o fac o mamă fericită în fiecare zi. Pentru că a crescut, Ana a demonstrat că este o fetiță curajoasă, astfel că Simona Gherghe este din ce în ce mai mândră de ea. Fiica prezentatoarei a fost nevoită să treacă prin cea mai grea etapă a copiilor, însă finalul a avut un real succes.

Simona Gherghe este din ce în ce mai mândră de fiica ei

Fiica Simonei Gherghe o face fericită pe mama sa în fiecare zi, iar acum mama ei este extrem de mândră de ea. Zâna Măseluță i-a făcut o vizită Anei, acesta fiind unul dintre cele mai dificile momente din copilărie, mai ales atunci când micuții nu sunt cei mai curajoși. Însă, nu a fost cazul fiicei Simonei Gherghe, deoarece Ana a dat dovadă de înțelepciune și curaj.

SImona Gherghe și-a ținut fanii la curent și cu acest moment, în care fiica ei și-a scos doi dinți de lapte. Prezentatoarea TV a împărtășit momentul pe rețelele de socializare, unde a declarat că este tare mândră de curajul Anei, spunând că a avut emoții mai mari decât ea.

”Astăzi a fost o zi mare: ne-a vizitat Zâna Măseluță și a rezolvat doi dințișori. Tare mândră am fost de Ana…a fost extrem de curajoasă la extracție. Eu am avut emoții mai mari ca ea”, a scris Simona Gherghe pe InstaStory.

Prezentatoarea TV își petrece timpul alături de copiii ei

Cu toții știm că Simona Gherghe este o mamă dedicată, astfel că prezentatoare TV face multe activități împreună cu Ana și Vlad. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, cei trei au îmbodobit bradul de Crăciun împreună.

”În seara asta am făcut și bradul! Chiar ne-au ajutat Ana și Vlad”, a scris Simona pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*