Îl mai știți pe ”Mitică” de la Vacanța Mare? Cum mai arată Emil Rădinoiu la 62 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cu toții ne amintim de celebrul serial ”Vacanța Mare”. Chiar dacă timpul a trecut, fanii nu i-au uitat pe actorii care i-au ținut cu sufletul la gură în fața televizoarelor și i-au făcut să râdă.

”Vacanța Mare” a fost un format românesc înfințat în 1998. Mulți dintre actorii din celebra serie s-au retras din lumina reflectoarelor , cum este și cazul lui Emil Rădinoiu, cunoscut drept ”Mitică”.

Îl mai știți pe ”Mitică” de la Vacanța Mare? Cum mai arată Emil Rădinoiu la 62 de ani

Fostul actor duce o viață liniștită departe de scena care l-a consacrat. Oamenii și-l aduc aminte pe celebrul ”Mitică” din serial având mustață și purtând o căciulă tradițională neagră. Atunci când apărea acesta reușea imediat să stârnească râsul celor care îl priveau. Timpul a trecut, iar ”Mitică” are acum 62 de ani. A lăsat lumea teatrului și duce o viață liniștită în Craiova, departe de agitația din București. Este căsătorit și are un băiat, care l-a făcut și bunic, așa că are toate motivele din lume să se simtă un om fericit și împlinit.

Serialul ”Vacanța Mare” s-a bucurat de un succes răsunător în anii 2000 și a reușit să strângă 2, 2 milioane de oameni care așteptau cu sufletul la gură, de ficare dată, un nou episod din celebra serie, pentru a vedea ce se mai întâmplă cu actorii lor preferați, și bineînțeles să se amuze foarte tare. Din seria celebră au făcut parte Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Florin Petrecu sau Mirela Stoain. Dacă Mugur Mihăescu a reușit să își păstreze celebritatea, lucrurile stau diferit pentru ceilalți colegi. În 2007, chiar la început de an, show-ul Vacanța Mare a fost difuzat de Kanal D, iar ultimul episod a fost făcut în 2009.

Una dintre personajele de referință a fost ”Lila”, pe numele său real Mirela Stoian. Imediat după celebrul rol, Mirela Stoian s-a închis în ea și nu a mai păstrat legătura cu foștii colegi, după cum au mărturisit apropiații acesteia.

„Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate. Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi, dar nici nu le-a cerut vreodată ajutorul.A ajuns, la un moment dat, la Televiziunea Română, la TVR 2 la emisiunea «Ieri, Azi, Mâine», prezentată de Corina Dănilă și produsă de Carmen Movileanu, însă până să se dezmeticească s-a și terminat sezonul și nu a înțeles nimic din el. Nici nu s-a concretizat ceea ce s-a discutat, de fapt. Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc, însă merge mai departe”,au povestit apropiați de-ai Mirelei Stoian pentru click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*