Cum S-Au Cunoscut Andreea Marin Și Iubitul Ei, Adrian Brâncoveanu. Detalii Surprinzătoare Despre Relația „Zânei Surprizelor”

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei. Fosta „Zână a Surprizelor” este deja de câțiva ani împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Cu toate acestea, cei doi își păstrează viața personală departe de ochii presei, așa că aspectele relației lor nu sunt foarte cunoscute fanilor.

Potrivit jurnaliștilor de la spynews.ro, Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de trei ani. Însă, cei doi au ales să nu vorbească prea mult despre relația lor și să-și păstreze viața privată departe de ochii presei.

Relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu a început din anul 2017. Însă, cei doi au avut parte de momente dificile din cauza circumstanțelor în care erau nevoiți să se vadă. În continuare vă vom prezenta câteva detalii despre cum l-a cunoscut vedeta pe actualul partener.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei
Partenerul „Zânei Surprizelor” lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar jobul lui a reprezentat un mare obstacol în relația celor doi. Adrian Brâncoveanu a cucerit-o pe Andreea Marin destul de repede, însă a fost nevoit să stea departe de ea în primele luni de relație. Bărbatul era consulul României în Libia, așa că și-a petrecut câteva luni pe continentul african.

Din această cauză, Andreea Marin a fost nevoită să facă sacrificii imense pentru a petrece câteva clipe alături de noul partener de viață. Astfel, a făcut naveta în lunile pe care Adrian le-a petrecut departe de ea și de plaiurile mioritice.

Cei doi s-au cunoscut treptat, iar relația lor a început ca una de prietenie. Atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, totul a fost numai lapte și miere între ei. Acum, cei doi au o relație matură și obișnuită, pe care aleg să o trăiască în liniște, fără a dezvălui detalii personale.

Andreea Marin este printre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta își ține viața personală departe de ochii presei. Deși postează adesea imagini cu ea și cu partenerul ei pe rețelele sociale, amănuntele relației lor rămân ascunse.

Iubitul Andreei Marin este cu zece ani mai tânăr decât ea
Vedeta a fost surprinsă de câteva ori în timp ce îi transmitea dragostea ei bărbatului iubit pe rețelele sociale. Astfel, acestea sunt singurele detalii referitoare la viața lor personală. Andreea Marin a fost adesea criticată pentru relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Bărbatul este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Cu toate aceste, iubirea nu se reduce la un număr pentru cei doi îndrăgostiți, din câte se pare.

„Zâna Surprizelor” nu a luat în seamă prejudecățile referitoare la povestea ei de iubire și a continuat să apară alături de Adrian Brâncoveanu atât la evenimentele mondene, cât și în fotografiile de pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*