El e tânărul polițist de 21 de ani din Galați găsit cu venele tăiate și împușcat în cap. Motivul pentru care a recurs la gestul suprem e tulburător

Încă un incident tragic zguduie România. Un polițist s-a sinucis în județul Galați, la vârsta de doar 21 de ani. Apropiații sunt șocați și nu pot înțelege ce anume l-a făcut pe tânăr să recurgă la gestul suprem.

Tânărul polițist de 21 de ani a fost găsit de mama lui prăbușit în casă, cu venele tăiate și împușcat în cap. Agentul era proaspăt absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, era polițist la Postul de la Cavadinești.

Mama polițistului i-a găsit trupul însângerat pe podea, în stare de inconștiență și cu răni la nivelul cauplui. Tânărul și-a tăiat venele și s-a împușcat cu arma din dotare.

Oamenii legii și SMURD Galați au ajuns imediat la fața locului și au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, nu a putut fi salvat și a fost declarat decesul.

Tânărul polițist și-ar fi luat viața din dragoste

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a transmis IPJ Galați.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022. Unele surse susţin că tânărul ar fi avut probleme în dragoste, care l-ar fi împins spre gestul extrem. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*