Șoferul lui George Simion este sosia lui Klaus Iohannis. Bărbatul seamănă leit cu președintele țării

Șoferul lui George Simion este sosia lui Klaus Iohannis. Chiar dacă pare greu de crezut, omul care este alături de președintele AUR și îl însoțește peste tot seamănă leit cu președintele țării.

Șoferul lui George Simion este sosia lui Klaus Iohannis. Liderul AUR nu este fan Klaus Iohannis, iar acest lucru îl susține ori de câte ori are ocazia. Cu toate acestea, îl „poartă” mereu cu el. Și nu, nu pe președintele României, ci pe șoferul lui, care, din punct de vedere fizic, seamănă perfect cu șeful statului.

Șoferul lui George Simion este sosia lui Klaus Iohannis

George Simion, membrii ai partidului AUR și diverși reprezentanți ai societății civile s-au strâns joi după-amiaza, 15 decembrie, în fața sediului PSD, pentru a cere partidului de guvernare susținerea demersului de suspendare din funcție a lui Klaus Iohannis. Deputatul partidului conservator a declarat că sancționarea „regimului dictatorial Iohannis” și organizarea de alegeri anticipate depinde exclusiv de voința PSD.

„Dacă nu ne bagă în seamă PSD-ul, confirmă că e de acord cu acest regim, Iohannis. Au fost luați la guvernare. Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că nu am intrat în Schengen. Klaus Iohannis a arătat că el a planificat neintrarea noastră în Schengen și că a fost complice cu Austria, Olanda, țările din UE care nu ne vor acolo.

Care e răspunsul lui Marcel Ciolacu și al PSD? PSD și PNL parcă susțin OMV, parcă-l susțin pe Iohannis și toată șleahta de aici”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

Derapajele lui Klaus Iohannis sunt de netolerat, acțiunile recente ale oficialului de la Palatul Cotroceni au umplut paharul, susține George Simion.

„El, 14 ani de zile a primit bani de la o bancă austriacă. 14 ani a fost statul lor de plată, oficial. Acum e neoficial, pentru că nu este președintele românilor, ci al nemților, al austriecilor. Nu apără interesele românilor. Țara noastră trebuie să ia atitudine.

(…) Avem nevoie de o majoritate în parlament, care să termine Regimul Iohannis și să ajungem la alegeri anticipate”, a mai transmis președintele AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*