Tudor a murit la două zile după ce a fost externat din spital. Băiatul din Sălaj avea 20 de ani și era student la Teologie

Tudor a murit la 20 de ani, la două zile după ce a fost externat din spital. Care a fost cauza decesului?

Tudor Florin era din localitatea Iaz, comuna Plopiș, județul Sălaj.

Tânărul era student la Teologie, în cadrul Facultății de Teologie ,,Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu – anul II și absolvise Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” din municipiul Zalău. Din păcate, Florin a pierdut lupta cu boala, la două zile după ce a fost externat din spital.

Tudor a murit la două zile după ce a fost externat din spital. Băiatul din Sălaj avea 20 de ani și era student la Teologie

Tânărul avea niște problemele de sănătate care nu-i dădeau pace, astfel, acesta a decis să meargă de urgență la spital, unde a fost internat pe Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, scrie monitoruldesalaj.ro.

Inițial, medicii au crezut că Florin o să fie bine și că nu se confruntă cu ceva grav. Însă, joi dimineața, tânărului i s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor. Starea lui de sănătate s-a agravat, iar mai apoi a devenit critică.

Florin avea tuse și nu putea să respire cum trebuie. Astfel, tânărul de 20 de ani a ajuns de urgență la UPU-SMURD Zalău, unde medici au intervenit imediat și l-au intubat rapid. Au început manevrele de resuscitare, iar echipajul medical de la Urgențe a făcut tot posibilul să-i salveze viața. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil în ciuda încercărilor și a manevrelor de resuscitare. În jurul orei prânzului, joi, a fost constatat decesul lui Tudor Florin.

Chiar dacă s-a constatat că tânărul s-a confruntat cu probleme medicale grave, polițiștii vor face cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Un bărbat din Vaslui s-a rănit grav în timp ce tăia porcul!

Un bărbat din Vaslui și-a secționat o plagă de la picior și a fost găsit în șoc hemoragic.

Starea bărbatului s-a agravat din cauza faptului că s-a speriat foarte tare. Primul ajutor i-a fost acordat de către un martor, un fost soldat care a fost pe front în războiul din Afganistan.

Echipajele medicale, care au ajuns la fața locului, au reușit cu greu să stabilizeze pacientul, după care l-au dus de urgență la Spitalul Municipal Bârlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*