Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, mărturii despre cele mai grele momente: „Câteodată mi-e greu, dar îmi iubesc viaţa!”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, mărturii despre cele mai grele momente. Sarah spune că de multe ori îi este greu în momentul în care toate televiziunile vin la Anamaria Prodan să îi ia interviuri. Sarah, ca şi sora sa mai mare, Rebecca, este o persoană mai discretă.

Totuşi, Sarah Dumitrescu a precizat că mama sa a găsit un echilibru perfect în viaţa de vedetă şi cea de familie şi a reuşit să îi ofere o viaţă bună.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, mărturii despre cele mai grele momente

„Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, s-a confesat Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu spune că se simte bine după ce a suferit a treia operaţie la genunchi.

”Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, a mai spus Sarah Dumitrescu la o televiziune.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*