Leo de la Strehaia se luptă pentru viața lui. ”Prințul țiganilor” se află în stare gravă la spital

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. Familia și prietenii au cerut apropiaților să se roage pentru el, după ce acesta a ajuns de urgență la spital. ”Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular în închisoare.

Familia și apropiații lui Leo de la Strehaia au cerut celor care îl cunosc și tuturor celor care vor să se roage pentru el, dezvăluind că acesta se luptă pentru viața lui în aceste momente. Se pare că ”Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular în închisoare și a ajuns de urgență la spital.

Leo de la Strehaia se luptă pentru viața lui, după un accident vascular suferit în închisoare

Mama lui Leo, Maria Mihai, a confirmat că starea fiului ei este foarte gravă și are nevoie de o operație. De asemenea, prietenii acestuia, cei care au postat un clipul video în care fac anunțul, îi roagă pe toți cei care îl apreciază să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.

Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.

Mă rog la bunul Dumnezeu să îl ajute, să îi dea putere, că eu nu mai am cuvinte.

Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru el, că eu îl iubeam foarte mult, el chiar ținea la noi! El mi-a botezat copilul și a fost alături tot timpul de el și noi de el.

Știți, prieteni, foarte bine… cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”, a transmis unul dintre apropiații lui Leo de la Strehaia.

Ce a transmis mama lui

Mama lui Leo de la Strehaia a transmis un mesaj sfâșietor în cadrul clipului video, cu mențiunea că starea fiului ei e extrem de gravă, pentru că un cheag de la inimă i „s-a dus la creier” și poate scăpa doar cu o operație.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni! Să vă rugați pentru copilul meu, că e bolnav grav! Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier și au zis doctorii că numai cu operație scapă. Rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu, prieteni, care sunteți prieteni cu el!

Mă doare la suflet pentru el! Vă rog frumos să vă rugați, că, dacă vă rugați mai mulți, o să îi fie bine”, a spus femeia.

Leo se afla în închisoare în momentul în care s-a produs accidentul vascular, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru că a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*