„Mami, de ce nu trăim ca o familie?”, a interebat-o Sofia pe celebra ei mama. Răspunsul halucinant al Biancăi către fetița ei

Bianca Drăgușanu a fost pusă în dificultate, la un moment dat, de fiica sa, Sofia. Cea mică a sensibilizat-o pe mama ei cu o întrebare inevitabilă, de altfel.

Anume, de ce nu mai poate forma o familie cu Victor Slav, tatăl ei. Iată cum a reacționat blondina la întrebarea fetiței!

Bianca Drăgușanu, întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav. Ce i-a răspuns vedeta

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, zilele acestea, că fetița sa, Sofia, a întrebat-o de ce nu pot locui împreună cu Victor Slav, ”ca o familie”.

Totodată, cea mică și-a dorit să-și vadă părinții pupându-se. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, uimită fiind de gestul fetiței sale din relația cu Victor Slav.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el.

I-am pasat-o lui .Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice:

„hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez ” , a mărturisit vedeta în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*