Saveta Bogdan iubește din nou! Artista și-a găsit marea iubire la 76 de ani

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a reușit să-și găsească un partener de viață la vârsta de 76 de ani. Artista este în culmea fericirii!

Saveta Bogdan și-a făcut iubit

Saveta Bogdan a divorțat de ani buni de cel care i-a fost alături 30 de ani, iar atunci nu se gândea că își va mai reface viața vreodată. Acum, însă, celebra artistă iubește din nou, deși are 76 de ani. Și-a găsit un partener pe măsură, de care este foarte mândră.

Nu a dat prea multe informații despre bărbat, dar a ținut să precizeze că are o funcție importantă: este ambasador.

Interpreta a mărturisit că noul ei partener de viață nu este cetățean român și că sunt împreună de câteva luni, dar nu are de gând să se mute la el, pentru că are principii la care nu vrea să renunțe și mai ales un public care are nevoie de ea.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă.

Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvălui artista, potrivit Spynews.

Saveta Bogdan, înșelată de 80 de ori

Saveta Bogdan a fost foarte dezamăgită de tatăl fiicei sale, cu care a fost peste 30 de ani. Aceasta a ales să îl lase după ce a aflat că a fost înșelată, dar nu se gândea că ar fi fost vorba chiar de peste 80 de femei.

Fiica ei a găsit o listă făcută de tatăl său cu toate femeile cu care a fost în timp ce era căsătorit. Cele două au fost extrem de șocate de cele întâmplate și au decis să stea departe de el și să se descurce singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *