VIDEO – Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama sa este disperată: „Să vă rugați pentru copilul meu!”

Leo de la Strehaia se află într-un punct foarte greu al vieții sale. El a suferit un AVC în închisoare, iar acum, mama lui îi îndeamnă pe toți cei care l-au iubit pe Leo să se roage la Dumnezeu pentru copilul ei.

Leo de la Strehaia se află la granița dintre viață și moarte, în urma unui AVC în penitenciar.
Afaceristul a ajuns la spital în stare gravă.

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte

Leo de la Strehaia nu se află deloc într-o stare bună. Corpul său se zbate între viață și moarte, după ce un AVC l-a luat prin surprindere, în timp ce era în închisoare.

Primele informații au fost date de mama lui, pe canalul de Youtube al acestuia.

În prezent, femeia pune mare preț pe Dumnezeu și consideră că toată viața fiului ei stă în mâinile divinității.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav.

Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, este mesajul mamei sale pe YouTube.

Leo de la Strehaia și mama lui au probleme cu legea

În luna septembrie a anului trecut, Leo de la Strehaia și mama sa au fost condamnați la închisoare cu executare, aceștia fiind acuzați de evaziune fiscală. Leo are de executat o pedeapsă de doi ani și jumătate în închisoare, iar mama lui doar doi ani. Maria Mihai a fost eliberată în luna noiembrie a anului curent, scrie romaniatv.ro

Leo de la Strehaia a fost trimis în judecată în anul 2017 pentru contrabandă cu benzină. Prejudiciul produs ar fi estimativ de 3 milioane de euro. El a fost condamnat, astfel, la doi ani și 6 luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor, având ca rezultat obținerea fără drept a unor sume mari de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *