Dublă tragedie la început de an într-o familie din Iași. O mamă a făcut infarct când a auzit că fiul ei de 22 de ani a murit într-un cumplit accident rutier

Tragedie în familia tânarului care a murit înainte de Revelion în accidentul rutier de la Bohotin, judeţul Iaşi. Mama tânarului a facut infarct si a murit, în aceeaşi seară, dupa ce a aflat ca fiul ei s-a prăpădit.

Dublă tragedie la Iaşi. Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident rutier produs vineri seara în localitatea Bohotin din judeţul Iaşi, pe DN 28, între un autobuz şi un autoturism. Anton se afla la volanului unui autoturism Audi şi se întorcea acasă după ce petrecuse cu nişte prieteni. Într-o curbă, pe linie continuă, şoferul a intrat cu Audi-ul pe contrasens unde s-a izbit de un autocar. Autocarul a împins maşina circa 40 de metri după impact. În urma impactului, maşina lui Anton a luat foc. Mai mulţi şoferi au oprit şi au sărit să stingă flăcările.

În accident, Anton, tânărul de 22 de ani, a suferit o fractură de coloană cervicală şi un traumatism toraco-abdominal, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul. Când a aflat vetea morţii fiului ei, mama lui Anton a suferit un soc puternic. Femeii i s-a facut rau, a cazut din picioare si a fost chembata ambulanta. Medicii nu au reusit sa-i salveze viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*