Tragedie de proporții! O influenceriță a murit la doar 20 de ani

O altă tragedie lovește din nou! Una dintre cele mai cunoscute influencerițe ale momentului a plecat dintre noi în mod fulgerător, la doar 20 de ani. O boală grea a răpus-o mult prea repede, iar nimeni nu se aștepta că va pleca dintre noi chiar acum.

A murit Elena Huelva
Elena Huelva, influencerița de doar 20 de ani, a plecat dintre noi în mod fulgerător. Tânăra suferea de o boală grea de mai bine de 4 ani, dar organismul ei nu a mai rezistat și a cedat, când toți cei dragi sperau că se va vindeca.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către familia ei, printr-un mesaj emoționant. Speră că Elena și-a găsit acum liniștea și a scăpat de orice durere cu care se confrunta pe pământ.

”De azi dimineață, Elena dansează și se uită la tine de la steaua ei. Mulțumesc pentru tot”, au scris membrii familiei pe o fotografie cu o Elena zâmbitoare.

Pe când avea doar 16 ani, Elena Huelva a fost diagnosticată cu sarcomul lui Ewing, un tip de cancer care se formează în oase sau în țesuturile moi din jurul acestora. Și-a spus public povestea, demonstrând că tratează boala diferit față de alții și nu suferă, ci trăiește din plin fiecare clipă.

Era foarte iubită în mediul online și urmărită de aproape un milion de oameni, care i-au apreciat povestea și au ajutat-o să treacă mai ușor peste greutăți.

”Voința mea învinge”, sunt cele trei cuvinte în care Elena Huelva credea. Totuși, soarta a avut alt plan cu ea. În ultima lună, starea de sănătate a tinerei s-a degradat. Pe 4 decembrie, influencerița i-a informat pe fanii săi că i-au fost descoperite mai multe boli în trahee, iar lucrurile merg tot mai rău. Marți dimineața, tânăra și-a dat ultima suflare, înconjurată fiind de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*