A scăpat de cancer în stadiul 4, deși doctorii îi mai dădeau câteva zile: Îmi cer scuze că nu am murit

Xsara Sanderson, o tânără de 20 de ani, din Scunthorpe, Marea Britanie, a trecut de la agonie la extaz în ultimele luni. Tanara a fost diagnosticată cu cancer în stare terminală, iar doctorii îi mai dădeau doar câteva zile de trăit.

Xsara îşi plănuia înmormântarea, când o decizie radicală i-a schimbat complet viaţă!

Întreaga nebunie a început în iulie anul trecut, când Xsara a fost înştiinţată că suferă de Limfomul Hodgkin în stadiul 4, terminal, şi că trebuie să înceapă imediat şedinţe de chimioterapie. A ajuns în această situaţie după ce a început să simtă constant dureri în piept şi în ceafă şi să piardă rapid în greutate.

A dus pe picioare patru luni de chin, chimioterapia făcând-o să-şi piardă părul şi o parte dintre dinţi. Conform Mirror Online, în noiembrie anul trecut, Xsara a decis că nu mai poate să îndure şedinţele de chimioterapie şi vrea să-şi aştepte sfârşitul liniştită acasă.

Asta în ciuda faptului că doctorii au insistat că şi-ar putea pierde viaţa în decurs de câteva zile, dacă renunţă la chimioterapie. Xsara a decis să meargă pe mâna ei şi chiar a început să strângă, cu ajutorul apropiaţilor, peste 3.000 de lire sterline pentru a-şi organiza o înmormântare corespunzătoare.

Totusi, tânăra originară din regiunea Yorkshire, în Marea Britanie, s-a vindecat în mod miraculos. Pentru ca medicii nu îi mai dădeau vreo șansă să se faca bine, ea începuse chiar sa isi planuiasca inmormantarea. A aflat că e bolnava la varsta de 19 ani și a urmat un tratament de profil, de chimioterapie.

Însă, din fericire, nu a mai fost nevoie pentru aşa ceva. Pentru că tânăra a reuşit, spre surprinderea tuturor, să se recupereze miraculos.

A donat o mare parte din bani clinicii unde s-a tratat

Ultimul control a relevat că fata nu mai are probleme, iar acum Xsara chiar se pregăteşte să se reangajeze. O mare parte din banii adunaţi pentru înmormântare au fost donaţi unei fundaţii din Hull unde Xsara s-a tratat. Restul de bani vor fi folosiţi de fată pentru a obţine permisul de conducere. Deşi a trecut printr-un adevărat coşmar, tânăra are puterea să zâmbească din nou.

“Îmi organizam înmormântarea, iar acum îmi organizez restul vieţii. Tare mi-aş dori să fiu o femeie de carieră. Îmi cer scuze că nu am murit, pentru că, în momentul în care am decis să renunţ la chimioterapie, am fost acuzată că sunt egoistă şi renunţ la luptă”, spune tânăra.

Așa arăta Xsara înainte de diagnostic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*