Florin Salam i-a cântat unui băiețel de 12 ani, în timp ce se afla pe patul de moarte. I-a îndeplinit ultima dorință, înainte să se stingă: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

„Regele manelelor” a făcut un gest extrem de emoționant pentru băiețelul care se afla în spital.

Florin Salam este de departe unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din țara noastră. De la mic la mare, generații întregi îl ascultă și dansează cu drag pe melodiile arhicunoscute ale solistului.

Mai puțină lume știe însă că vedeta are și o inimă mare și că acesta nu se dă niciodată înapoi atunci când vine vorba de a întinde o mână de ajutor, mai ales copiilor care au nevoie.

Florin Salam l-a alinat pe Nico, în timp ce băiețelul era pe moarte

Cu ceva timp în urmă, Florin Salam i-a fost alături lui Nico, un băiat în vârstă de 12 ani care era bolnav de cancer în fază terminală.

Când manelistul a aflat de suferința prin care trecea micuțul, artistul i-a sărit imediat în ajutor.

Florin Salam a început imediat să strângă suma pe care familia copilului trebuia să o achite pentru a-l opera pe micuț.

Manelistul a reușit să adune banii necesari însă, din nefericire, micuțul s-a stins din viață înainte să apuce să treacă prin intervenția chirurgicală.

Totul a fost dezvăluit acum de Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook, care a precizat că manelistul a scos o mare parte din suma necesară pentru operație din propriul buzunar.

„Aceasta este povestea lui Florin Salam și a lui Nico, un puști de 12 ani.

Nico a suferit de o formă agresivă de cancer de care a fost tratat la Timișoara și care a recidivat în 2012. Forța cu care cancerul lui Nico a lovit a doua oară nu i-au lăsat băiatului decât două șanse: operație la Tel Aviv sau Istanbul. Ambele cam la fel de costisitoare. Acesta a fost momentul în care tatăl băiatului, Nae Boxeru, a încercat să apeleze la toate fundațiile la care a avut acces, unele dintre ele chiar foarte mari. Nimeni nu a fost de-acord să răscumpere viața lui Nico.
Descurajat de faptul că băiatul lui nici nu mai putea sta în picioare, Nae nu mai știa încotro s-o apuce. Ideea a venit tot de la Nico care era mare fan Florin Salam și visa să-l audă cântând la aniversarea lui. Nae s-a dat peste cap și a ajuns la Florin care i-a spus că vine să cânte gratis la băiatul lui. Mai mult, Salam l-a sfătuit pe Nae să-și strângă prieteni și vecini la ziua pustiului pentru ca să se strângă și bani. Zis și făcut. Ziua mare a venit și puștiului cu ochi mari și negri i-a fost îndeplinit visul. Regele i-a cântat, mai mult în genunchi împreună cu formația sa, pentru că Nico a stat doar așezat pe un scaun.

La final, Florin Salam s-a uitat în plasa cu bani și a mai completat el ca să fie bani de operația lui Nico. Din păcate nu s-a mai putut face nimic, banii au venit prea târziu, nu s-a mai putut face operația și Nico s-a stins. Dorința lui de a-l avea pe Florin la ziua lui a fost și ultima lui dorință.”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *