Ce visezi când ai farmece făcute. Se spune că cei care cad victime vrăjilor au anumite vise

De-a lungul anilor mai mulți oameni s-au confruntat cu blestemele asupra lor. În momentul în care cineva cu rea intenție face farmece, ei vor primi numeroase semne. Printre cel mai răspândit se numără visul, loc în care poate apărea cineva care îți transmite un mesaj de atenționare.

Cu toții știm că există metode de a face vrăji asupra cuiva, iar persoana în cauză va suferi. Cu toate că biserica nu este de acord cu interpretarea viselor, ele te pot ajuta să-ți dai seama de mai multe lucruri din viața ta.

Ce poți să visezi cand ai farmece făcute

Reprezentanții bisericii au ajuns la concluzia că după ce ți s-au făcut vrăji, vei avea mai multe vise. Pe lângă ele, pot apărea mai multe semne, precum o stare de neliniște în viața ta sau simi că nimic nu mai merge cum era odată, iar tot ghinion este deasupra capului tău.

Visele care pot să apară reprezintă un mesaj din partea celor care au pus vraja asupra ta. Unele persoane pot visa că mor sau își pierd copii. În alte vise pot să apară membrii ai familiei care se comportă ciudat și se dorește descurajarea persoanei în cauză. În viața reala astfel de vise duc la deznădejde și pierderea încrederii în familie sau prietenii apropiați.

Alte semne care ar putea apărea cand ți s-au facut vraji

Pe lângă vise, mai pot apărea semne care să-ți arate că cineva ți-a făcut vrăji. Poți să găsești în curte sau în apropierea casei oase, ouă sau coji de ouă, în tocul ușii sau pe jos poți să găsești ace cu gămălie înfipte. Lumânările fac parte din mai multe ritualuri, fiind un element important, iar cele arse găsite în fața porții sau ușii pot arăta acest lucru. Cozile de șopârlă mai pot indica că cineva ți-a făcut vrăji, dar și cadourile pe care le primești, iar apoi te simți rău, aproape instant.

Cum poți să scapi de farmece și vrăji

Există mai multe metode prin care să scapi de farmece și vrăjile puse de alte persoane. Iată ce poți face ca să te ferește de lucrurile rele. Unul dintre cele mai importante lucruri este să nu crezi în superstiții, apoi să te spovedești de câte ori este necesar.

De dimineață bea agheasmă și mănâncă o bucățică de anafură. Mersul la biserică este foarte benefic, participă la Sfânta Liturghie cât de des poți și la Sfântul Maslu și slujbele de dezlegare, fă ritualul Sfântului Ciprian care te scapă de orice vrajă pusă asupra ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*