Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Ce se va întâmpla cu Marea Neagră

Previziuni Nostradamus 2023. Află ce s-ar putea întâmpla în noul an.

Ce previziuni a lăsat Nostradamus pentru anul 2023. Ce se întâmplă cu războiul dintre Rusia și Ucraina. Vezi ce spune una dintre profeții despre Marea Neagră în anul nou.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023

Una dintre profețiile îngrozitoare ale lui Nostradamus spune că oamenii vor începe să facă canibalism, din cauza din cauza crizei economice. Economia va trece printr-o perioadă grea, în care alimentele se vor scumpi din ce în ce mai mult.

Potrivit lui Nostradamus, războiul se va extinde în 2023, posibil în al Treilea Război Mondial. „Șapte luni va fi mare război, oameni morți din cauza răului”.
Seceta va continua și în 2023, chiar înainte de marile inundații pe care le-a prezis Nostradamus. A anunțat o climă insuportabilă și valuri de căldura ca niciodată. Totul din cauza încălzirii globale.

Despre Marea Neagră a prezis că va rămâne fără pești, din cauza toxicului produs de bombardamente.

O altă profeție spune despre revolte și orori pe străzile. Nostradamus a vorbit în cartea sa despre revolte din cauza neînțelegerile în popoare sau proteste din cauza presiunilor politice.

O altă îngrijorare a lumii în 2023 ar putea fi inteligența artificială. Potrivit lui Nostradamus, aceasta ar putea depăși inteligența umană și ar putea conduce către un scenariu apocaliptic.

Creșterea nivelului mării. O predicție vorbește despre mărirea mărilor și oceanelor din cauza topirii ghețarilor. Acest dezastru ar afecta peste 400 de țări care sunt situate lângă o mare sau ocean.

Ce profeții ale lui Nostradamus s-au adeverit

În trecut, unele profeții zguduitoare ale lui Nostradamus s-au adeverit. Una dintre ele este atacul terorist de la 11 septembrie 2001. Acesta a prezis că cerul va arde la 45 de grade și că incendiul va distruge orașul.

Asasinarea lui John F. Kennedy a fost și ea prezisă de Nostradamus. „Un fulger va lovi marele om, iar un nevinovat va fi acuzat de fapta sa. Vinovatul va rămâne în ceață”.

În cartea sa, a mai prezis teroarea lui Adolf Hitler asupra Europei. „Din adâncurile Europei de Vest, un copil se va naște din oameni săraci. El va seduce o mare de trupe cu glasul său, iar faima sa va crește până la tărâmul din Est. Bestii feroce înfometate vor traversa râurile, iar mare parte a câmpului de lupta va fi impotriva lui Hister”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*