Roxana a murit la câteva ore după ce a devenit mamă. Abia aștepta să își țină copilul în brațe pentru prima dată. Medicii nu găsesc nicio explicație: „Nu avem un diagnostic clar”

Cel mai frumos moment al unei tinere din Zalău s-a transformat într-o tragedie. Roxana s-a stins la câteva ore după ce a devenit mamă.

O tânără din Zalău, în vârstă de doar 26 de ani, s-a stins din viață la câteva ore după ce a dat naștere unui bebeluș, printr-o operație de cezariană. Femeia ar fi trebuit să trăiască cel mai frumos moment al vieții sale, însă totul s-a transformat într-o tragedie.
Roxana a născut primul ei copil, însă la doar câteva ore de la intervenția chirurgicală, tânăra a decedat.

Tânără de 26 de ani a decedat după operația de cezariană

Tânăra mămică, de doar 26 de ani, s-a stins din viață după ce a dat naștere primului său bebeluș. Roxana Andreea Dima a ajuns în data de 10 Ianuarie la Spitalul Județean de Urgentă Zalău, pregătită pentru operația de cezariană.

Din păcate, tânăra nu a mai apucat să-și țină în brațe bebelușul, întrucât a decedat la doar câteva ore după intervenția chirurgicală.

Familia și apropiații tinerei nu pot înțelege de ce viața Roxanei a fost atât de scurtă și s-a oprit în cel mai frumos moment al ei. Înainte de operația de cezariană, femeia a fost supusă la un set de analize, însă nu păreau a fi probleme de sănătate.

După ce a urcat pe masa de operație și a dat naștere unui bebeluș sănătos, Roxana s-a stins din viață la doar câteva ore. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă organismul tinerei a cedat, astfel s-a declarat decesul.
„ Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului.

În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil.”, a declarat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, conform sportulsalajean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *