Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”! Celebrul bucătar A MURIT şi a lăsat în urmă o soţie şi două fiice! Doamne, aşa ceva…

Lino Bucci, bucătarul care a venit la „Chefi la cuțite” alături de familie, a murit. Una din fiicele lui a făcut anunţul tragic pe reţelele de socializare. Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”! Bucătarul italian, care a participat la ediţia din 2019 a show-ului, a murit în urmă cu puțin timp. Mayla, una din cele două fiice ale sale, a fost cea care a făcut public decesul!

Lino Bucci a intrat în competiție alături de familia lui, formată din soție și cele două fiice.

Acum, Mayla și-a luat rămas bun de la el prin intermediul unei postări dureroase, în care a inclus o poză cu ea și tatăl ei. Totodată, tânăra și-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu una în care apare gătind alături de bucătar. Postarea a atras zeci de mesaje de condoleanțe ale prietenilor şi apropiaţilor.

„Mayla, fiți puternice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aveti grijă de mama voastră! Sunt cu sufletul alături de voi, că în persoană nu pot fi”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta Sa”,

„Adio, prieten drag… Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum…”, sunt doar câteva dintre mesajele de condileanţe primite de fiica lui Lini Bucci. Celebrul bucătar a lăsat în urmă două fiice, Mayla și Chiara, dar și pe soția lui româncă, Felicia. Familia a condus un restaurant timp de mai bine de 20 de ani, apoi au decis să se stabilească în Italia, unde a pornit de la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*