Doliu în România! Îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a stins lovită de o boală nemiloasă

Este zi de doliu în lumea muzicii din România! O îndrăgită cântăreață de muzică populară s-a stins din viață astăzi, 17 ianuarie, lovită de o boală nemiloasă. Pe pagina ei de Facebook au apărut o mulțime de mesaje de condoleanțe. Artista este plânsă acum de o țară întreagă și nu numai.

Doliu în lumea muzicii românești! O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit din cauza unei boli nemiloase. După moartea artistei, Jeni Nicolau este devastată de durere și a transmis un mesaj trist și emoționant.

Doliu în România! Îndrăgita cântăreață de muzică populară a murit lovită de o boală nemiloasă

Doliu în lumea muzicii din România, după ce s-a stins din viață cântăreața de muzică populară Marina Bucosu. Artista era din zona Olteniei și a murit din cauza unei boli nemiloase. În această dimineață, ea a decedat din cauza bolii.

Cântăreața a descoperit că suferă de cancer în fază terminală, iar recent familia ei, dar și prietenii au încercat să facă tot posibilul să o mai țină în viață, deoarece ea avea mare nevoie de sânge pentru transfuzii.

Jeni Nicolau, devastată de durere după moartea artistei
Jeni Nicolau este devastată de durere după moartea cântăreței de muzică populară Marina Bucosu. Artista a transmis un mesaj emoționant și trist pe paginile personale de socializare, pentru că Marina Bucosu este prietena ei de peste 20 de ani.

„A plecat Marina mea cea dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!”, a scris Jeni Nicolau pe pagina de Facebook a artistei.

De asemenea, o altă cunoștință a interpretei de muzică populară a transmis un mesaj plin de durere, după ce artista a murit fulgerător.

„Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina”, a scris ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*