Dragoș, minerul de 29 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, s-a întors acasă într-o mare de lacrimi și jale

Dragoș se angajase la mină pentru că aflase că va deveni tată și a vrut o viață mai bună pentru familia sa. Peste câteva luni urma să își țină în brațe copilul.

Nu a mai apucat să se bucure de nimic și nici să simtă cum e să fii părinte. Un accident dramatic l-a răpit din brațele familiei, ale celor dragi și din cele ale copilului nenăscut, care nu își va mai cunoaște niciodată tatăl decât din poze.

S-a întors acasă pentru totdeauna

Miercuri, Dragoș s-a întors acasă. Dar nu pe picioarele sale, ci într-un sicriu rece care îi va fi de acum casă. Într-o mare de lacrimi și multă jale, tânărul de 29 de ani a fost primit de toți cei care l-au cunoscut. Marți, a fost așteptat în zadar. În locul său, a venit tragica veste care îi anunța moartea.

Tânărul abia ieșise din schimb și se îndrepta spre casă, când camionul în care era înghesuit ca sardinele s-a răsturnat de pe un pod, de la trei metri. Dragoș, alături de alți doi mineri au murit pe loc. Alți zece au ajuns la spital. Un accident cumplit care a distrus trei familii. Fiecare cu propria sa poveste de viață.

Cutremurătoare este și drama lăcătușului mecanic, în vârstă de 38 de ani, care, de asemenea, și-a găsit sfârșitul în accidentul din Gorj. A lucrat ani de zile ca șofer de TIR în străinătate, însă dorul de fiicele sale, de familie și de casă l-au adus înapoi, în țară. Se angajase și el de mai puțin de un an în carieră șii a pierit ieri strivit, spune familia, de tuburile de oxigen care se aflau în tancheta în care era și minerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*