Pensia rușinoasă încasată de Florin Piersic. Cât ia în mână, de fapt, după 65 de ani de muncă

E unul din cei mai importanți actori ai României, are o carieră fulminantă, e recunoscut de oricine și de ani de zile continuăm să-l vedem pe scenă.

Cu toate că are 84 de ani, își găsește în continuare energia și pozitivitatea cu care să aducă zâmbete pe buzele oamenilor. Mulți s-au întrebat cum se descurcă din punct de vedere financiar la această vârstă și după anii îndelungi de activitate. Conform analizei făcute de jurnalista Loredana Ștefu, la Antena 3, artistul încasează de la stat o pensie în valoare de 2.000 de lei la care se adaugă o îndemnizație lunară de la Uniunea Teatrala în valoare de 2.700 de lei, în total 4.700 de lei.

De exemplu, actualul director al Teatrului Național din București primește o pensie de 2.600 de lei și un salariu de peste 5.100 de lei, conform okmagazine.ro.

De asemenea, în rândul plăților mari iese în evidență și celebrul Alexandru Arșinel, care e categoric în fruntea listei cu un venit de 7.000 de lei.

Actorul are 4.000 de lei pensie de la stat, alături de pensia de revoluțonar care ajunge la peste 3.000 de lei.

„Un prost într-o lume de oameni obişnuiţi, care nicio­da­tă n-o să înţeleagă tinereţea asta”

„Dacă înţeleg eu bine, vreţi să aflaţi dacă deţin vreun secret al tinereţii veşnice.

Dacă aş şti, dacă l-aş cunoaşte, vi l-aş spu­ne şi atunci n-ar mai fi… secret.

Eu încă mai cred, continui să cred în Moş Crăciun, adu­că­tor de daruri, în zânele fermecătoare şi bune.

Vră­jeala asta, chestia asta, cu tinereţea veşnică – îmi pare rău că trebuie să o spun, poate ajunge… un bles­­tem.

Încet-încet, rând pe rând, s-ar duce cei dragi şi ai rămâne tu singur, ferească Dumnezeu, ca un prost într-o lume de oameni obişnuiţi, care nicio­da­tă n-o să înţeleagă tinereţea asta, a ta, fără sfârşit”, a mărturisit Florin Piersic pentru Formula As.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*