„Regina Drumeţiilor” a căzut în gol de la 500 m. Paula s-a stins în agonie din cauza rănilor la 56 de ani

A murit „Regina Drumeţiilor”, faimoasa femeie care a inspirat o lume întreagă prin călătoriile sale. Ea a căzut în gol 500 de metri. Mai mulți excursioniști s-au grăbit să o ajute și au chemat ajutoare, dar ea nu a putut fi resuscitată.

În vârstă de 56 de ani, Crystal Paula Gonzalez-Landas, cunoscută ca Regina Drumeţiilor, a murit din cauza rănilor, după ce a căzut de la mai mult de 500 de metri pe Muntele Baldy, în nordul comitatului Los Angeles, au anunțat autoritățile.

Ea lasă în urmă patru copii și o moștenire de postări inspirate pe rețelele de socializare despre drumeții și natură. O excursionistă experimentată, care escaladase unul dintre cei mai înalte vârfuri din Statele Unite continentale, a căzut în timp ce escalada un munte înzăpezit din apropiere de Los Angeles.

Mai mulți excursioniști s-au grăbit să o ajute și au chemat ajutoare, dar ea nu a putut fi resuscitată, au declarat salvatorii. Vremea nefavorabilă și norii joși au împiedicat evacuarea cu elicopterul, iar Gonzalez-Landas a trebuit să fie cărată în jos de pe muntele de 3.000 de metri, a declarat el pentru KCBS-TV.

Crystal era cunoscută sub numele de „Regina drumeţiilor” de către cei care o urmăreau datorită postărilor sale pe rețelele de socializare, în care își documenta ascensiunile obositoare. De asemenea, ea a scris cuvinte de inspirație alături de videoclipurile și fotografiile sale, încurajându-i pe alții să aprecieze natura și să își stabilească obiective înalte, nu doar în drumeții, ci și în viață.

Anterior, ea a ajuns în vârful Mt. Whitney, care se înalță la 4.500 de metri în Sierra Nevada, în California. „Mulți o cunosc drept regina drumețiilor. Era cunoscută în comunitate pentru drumețiile ei neînfricate și pentru doza zilnică de inspirație”, au scris copiii ei pe pagina de Instagram.

„Mai important, a fost o mamă uimitoare a patru copii, o soră și o prietenă pentru toți cei pe care i-a întâlnit. Ea este personificarea puterii, a iubirii și a frumuseții. Era un far de lumină pentru toți cei care o cunoșteau și era întotdeauna gata să dea o mână de ajutor”, au mai adăugat aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *