Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena! Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare la 24 de ani: „Așa este la machedoni”

Veste mare în lumea fotbalului! Ianis Hagi a făcut pasul cel mare, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena, la doar 24 de ani. Fiul lui Gică Hagi i-a dăruit partenerei sale un inel cu diamant. Iată când ar avea loc nunta!

Potrivit playsport.ro, Ianis Hagi a decis să facă pasul cel mare, iar fotbalistul a surprins-o pe iubita lui, Elena, cu o cerere în căsătorie. Fiul lui Gică Hagi i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant, iar la eveniment au participat cele două familii, așa cum este obiceiul la machedoni.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie!

În apropiat al familiei Hagi a mărturisit că așa este tradiția la machedoni, iar Ianis Hagi preferă liniștea și stabilitatea, motiv pentru care a decis să facă marele pas cu partenera lui, Elena.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, conform sursei citate.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, iar tatăl ei este un om de afaceri din Constanța. Părinții Elenei s-au întâlnit cu Gică Hagi și aceștia se cunosc de mulți ani. Gică Hagi a fost cel care a acceptat relația și i-a plăcut de Elena Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*