TRAGEDIE ROMÂNEASCĂ ÎN ITALIA. MIHAELA, O FEMEIE DE NUMAI 43 DE ANI, A MURIT DUPĂ CE BOALA INCURABILĂ PE CARE O AVEA A ÎNVINS

Este durere mare într-o familie de români din Italia, după ce Mihaela Elisabeta Irimia, o femeie de numai 43 de ani, s-a stins din viață după ce boala incurabilă pe care o avea, a triumfat. Mihaela se lupta de mai mult timp cu un cancer la sân.

Mihaela Elisabeta Irimia a murit la numai 43 de ani, după ce boala incurabilă de care suferea a câștigat teren în fața vieții într-un ritm galopant. Mihaela a aflat că suferă de cancer la sân în luna septembrie a anului 2020, iar vestea a căzut ca un fulger în familia ei.

Potrivit informațiilor oferite de rotalianul.ro, Mihaela a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se salva și pentru a-și recăpăta sănătatea, însă cancerul s-a extins și a pus stăpânire pe la ficat, plămâni și creier. O formă gravă și o evoluție fulminantă, care nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire, Mihaela s-a

stins în noaptea dintre 2 și 3 iunie 2021, lăsând în urma sa o familie profund îndurerată, un soț, doi copii, o mamă și alte rude care trăiesc în aceste zile clipe de profundă tristețe.

Niciun tratament nu a dat roade

Mihaela se afla în Italia de mai bine de 10 ani și, ca orice alt român plecat în străinătate, muncea acolo pentru un viitor mai bun. Femeia de 43 de ani era

menajeră și lucra la ore, iar despre ea, familia și apropiații spun că era o persoană plină de viață, muncitoare și dedicată familiei și a făcut orice i-a stat în putință pentru a se salva. Din păcate, boala de care suferea a fost mai rapidă, așa că a câștigat.

Niciun tratament pe care l-a făcut nu a dat rezultate, dimpotrivă, boala a evoluat într-un ritm rapid, cancerul s-a transmis de la sân la alte organe, până când medicii au trebuit să anunțe familia că nu se mai poate face nimic pentru a i se salva viața, mai notează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*