Cine este tânăra de 24 de ani care a murit după ce s-a întors de la spital pentru că îi curgea sânge din nas

Cine este tânăra de 24 de ani care a murit după ce s-a întors de la spital pentru că îi curgea sânge din nas

Tânăra românca era stabilită în Licola, un cătun din Giugliano, în Campania, Italia și a mers zilele trecute la spital pentru că îi curgea sânge din nas. Fata s-a stins din viață la doar câteva ore după ce a ajuns acasă.

Cine este tânăra de 24 de ani care a murit după ce s-a întors de la spital pentru că îi curgea sânge din nas

Angela Brandi, o tânără de 24 de ani, a murit după câteva ore după ce a fost externată din spital.Ea se prezentase la camera de gardă pentru că îi curgea sânge din nas, iar medicii i-au pus diagnosticul „de varice la nivelul septului nazal”.

Din primele informații, se pare că medicul care s-a ocupat de cazul româncei, la scurt timp după ce a pus diagnosticul, a hotărât să o externeze.

Tânăra de 24 de ani s-a întors acasă, dar la scurt timp au revenit aceleași simptome care au determinat-o să meargă prima dată la spital.Angela a mers apoi din nou la camera de urgență din Santa Maria delle Grazie, unde, din păcate, inima ei a încetat să mai bată și a murit.

Familia tinerei este devastată de durere și se pare că încă nu au depus plângere oficială împotriva spitalului.

În următoarele ore urmează să se efectueze autopsia tinerei de 24 de ani pentru stabili cauza decesului.

Autoritățile din Italia fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la decesul tinerei.

O româncă a fost găsită moartă înghețată în zăpadă, în Italia
O româncă stabilită în Italia a avut parte de o moarte cumplită. Femeia a fost găsită înghețată sub mormane de zăpadă, alături de trei dintre câinii săi. Cel mai probabil, decesul a fost provocat de un stop cardiac.Cristiana Gugu, 50 de ani, locuia de ceva vreme în ferma Oasis della Cocchiola, din munții Apenini, unde creștea câini de rasă. Trupul său a fost găsit pe o potecă izolată la cinci kilometri de Badia Tedalda, comuna în care trăia singură cu animalele ei, într-o cabană de lemn izolată.

Alături de trupul femeii au fost găsite și cadavrele a trei câini pe care îi creștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*