Tragedie de nedescris! Doi frați au murit în aceeași zi, la doar o oră distanță unul față de celălalt. O mamă trebuie să își îngroape acum ambii copii: „Nici în cele mai rele coșmaruri”

Doi frați din Serbia și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic, la doar o oră distanță.

Tragedia a avut loc în Serbia, în Lipnica, comuna Lozinca, când doi frați, în vârstă de 47 și 49 de ani, s-au stins din viață la o oră distanță. Familia, îngenuncheată de durere, se pregătește pentru înmormântarea celor doi bărbați.

Fratele cel mai mic, pe nume Milan, a căzut brusc după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal, acolo unde juca alături de echipa sa.
Bărbatului în vârstă de 47 de ani i s-a făcut rău și, în doar câteva momente, s-a prăbușit la pământ. În ciuda insistențelor medicilor de a-l readuce la viață, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Când credeau că mai rău de atât nu poate fi, la numai o oră distanță, fratele său, cu doi ani mai mare, a decedat după aflarea veștii, în urma unui infarct, sub privirile mamei sale.

Cei doi frați vor fi îngropați împreună

Unul dintre vecinii familiei, prezent la fața locului, a povestit cum bărbatul în vârsta de 49 de ani își consola mama în urma primirii veștii.

La scurt timp, fratele mai mare a lui Milan a decedat în urma unui infarct.

„Își mângâia mama, i s-a frânt inima de durere…”, este mărturia unui vecin, potrivit Blic.

Ambii frați, decedați la distanță de o oră, erau așteptați acasă de propria familie, copii și soții. Milan era tatăl a doi copii, iar fratele său mai mare, Milisav, avea 3 copii acasă. În copilărie, ambii frați decedați au avut aceeași soartă, când tatăl lor s-a stins din viață la o vârstă fragedă.

Rudele celor doi frați sunt în stare de șoc. Bătrâna mamă, care și-a pierdut cei doi fii în aceeași zi, se ocupă acum se dubla înmormântare.

„Nici în cele mai rele coșmaruri nu ne-am închipuit una ca asta”, a declarat unchiul celor doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *