Anastasia a murit în accidentul rutier grav din Bucea. Tânăra s-a stins din viață din cauza unei depășiri neregulamentare: ”Trist unde se ajunge”

Un accident tragic a întristat România, după ce în urmă cu doar două zile Anastasia a murit. Tânăra în vârstă de 17 ani se afla în mașină cu un șofer de 21 de ani, care a făcut o depășire neregulamentară. În urma impactului, Anastasia a murit, iar apropiații și-au exprimat regretul și revolta pe Internet.

Anastasia avea 17 ani și era elevă la Colegiului Tehnic Ioan Ciordaș din Beiuș, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Tânăra a murit duminică seara, după ce mașina în care se afla alături de un tânăr de 21 de ani, s-a izbit violent de o altă mașină, din cauza unei depășiri neregulamentare. Impactul a fsot puternic și, în cele din urmă, fatal pentru Anastasia. Tragedia a lăsat un gol în sufletele tuturor care au cunoscut-o și care au omagiat-o la școală.

Anastasia a murit într-un accident rutier grav în Bucea

Accidentul s-a întâmplat duminică seara, în jurul ore 21:40, după ce șoferul în vârstă de 21 de ani a vrut să depășească o mașină, însă nu s-a asigurat suficient și a intrat în cealaltă care venea pe contrasens. În urma impactului, Anastasia a murit.

Poliția a fost alertată imediat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei. Din primele informații ale comunicatului, tânărul de 21 de ani și șoferul din cealaltă mașină implicată au scăpat cu viață. Mai mult, după verificarea nivelului de alcool din sânge al șoferului a rezultat că acesta nu a consumat nimic înainte să se urce la volanul mașinii.

”La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea. Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis Poliția printr-un comunicat.

Prietenii și apropiații au omagiat-o pe tânără la școală

Moartea Anastasiei Camelia a lăsat multă durere în sufletele oamenilor și a celor care au cunoscut-o, astfel că i-au adus un omagiu la școală. Aceștia au aprins lumânări și au pus flori în locul unei tânăra stătea în clasă, alături de o fotografie cu ea.

Dincolo de asta, mai mulți oameni au transmis mesaje dureroase pe Facebook, unde și-au exprimat regretul după moartea Anastasiei. Printre aceștia au fost și persoane revoltate din cauza neatenției șoferului, care a dus la o asemenea tragedie.

”Din cauza unui om și a iresponsabilității lui, altul moare.. trist unde se ajunge..Odihnă veșnică, Cami!”, a scris cineva pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*