Ce Pensie Incaseaza Lunar Jean Paler Dupa 43 De Ani De Cariera Intrece Orice Imaginatie

Jean Paler a dezvaluit ce pensie incaseaza de la statul roman dupa 43 de ani de cariera! Indragitul actor spune ca abia reuseste sa-si cumpere medicamente!

Jean Paler trece printr-o perioada grea a vietii sale!

Actorul a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate ce pensie incaseaza lunar dupa 43 de ani de cariera!

Potrivit acestuia, primeste o pensie lunara de 840 de lei. Aceasta suma ii ajunge actorului doar pentru un sfert din medicamentele de care are nevoie!

Starea sa de sanatate s-a agravat in ultimii ani si s-a mutat la Sinaia, pentru o viata mai linistita!

„După 43 de ani de carieră, 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc.

Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani”, a declarat Jean Paler.

Iarna trecuta, Jean Paler a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate. Actorul sustine ca a fost batut si jignit atunci chiar de cadrele medicale.

„Salonul era o celulă, de fapt. S-a întâmplat în iarnă, eram suspectat de COVID-19. Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo.

Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram.

Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine”, a dezvăluit Jean Paler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*